Cele mai citite
 


Vrancea: Fetiţă transportată la Bucureşti cu un traumatism cranian
vineri, 13 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O fetiţă de 6 ani, de la o grădiniţă cu program prelungit din Focşani, a ajuns, miercuri, în stare critică la Spitalul de Neurochirurgie din Bucureşti după ce a alunecat pe parchet şi a căzut.
Micuţa era în clasă, împreună cu două educatoare, îngrijitoarea şi asistenta medicală.
În urma impactului cu podeaua, fetiţa a suferit un traumatism cranian.
Directoarea grădiniţei, Monica Negoiţă, a declarat că nu s-a mai întâmplat niciodată un asemenea incident.
'Erau cele două educatoare în clasă, plus îngrijitoarea şi asistenta medicală. Nu îmi dau seama ce s-a întâmplat de a căzut pur şi simplu din picioare. Niciodată nu s-a mai întâmplat aşa ceva la noi în unitate. Copilul a fost transportat la spital şi ţinem legătura cu părinţii, pentru a ne spune care este starea de sănătate a copilului', a spus Monica Negoiţă.
Copila nu a creat niciodată probleme cadrelor didactice, iar acestea spun că este un exemplu de cuminţenie printre colegii săi.
Funcţie de rezultatul investigaţiilor, medicii de la Bucureşti vor decide de câte zile de spitalizare are nevoie fetiţa şi în cât timp va putea reveni la grădiniţă.
Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sf. Pantelimon' din Focşani, copila a fost transferată la clinica din Bucureşti cu un traumatism cranio-cerebral acut închis prin cădere de la acelaşi nivel şi agitaţie psihomotorie posttraumatică. AGERPRES/(AS - Valentin Moisa)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dr. Florian Bica: Starea de sănătate a răniţilor din Muntenegru - staţionară; în cazul unei paciente favorabilă Starea de sănătate a răniţilor în accidentul din Muntenegru internaţi la Spitalul Bagdasar-Arseni este staţionară, iar în cazul unei paciente favorabilă, a afirmat, vineri, purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Florian Bica.
Vrancea: Copil internat în spital după ce a fost bătut Un copil de 11 ani din Focşani a ajuns, în noaptea de duminică spre luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' după ce a fost bătut. Minorul M.V. a ajuns în spital cu capul spart, braţele pline de vânătăi şi cu o tăietură la burtă.
Vrancea: Primele intervenţii SMURD după inaugurarea serviciului judeţean Ambulanţele SMURD au intervenit vineri de două ori, la câteva ore de la inaugurarea acestui serviciu de subsecretarul de stat Raed Arafat.
Vrancea: Un brăilean şi-a strivit mâna la locul de muncă Un bărbat din judeţul Brăila a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani, marţi, după ce şi-a prins mâna la o benă de autoutilitară.
Vrancea: Etnobotanicele continuă să facă victime Un tănăr de 21 de ani din comuna vrânceană Urecheşti a ajuns, luni seară, la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' din Focşani, după ce a consumat substanţe etnobotanice în combinaţie cu alcool.
Vrancea: Persoane dializate cazate la Spitalul Judeţean; circulaţie restricţionată din Focşani către Buzău Un număr de 18 persoane care au făcut, sâmbătă şi duminică, dializă au fost cazate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani.