Cele mai citite
 


Bacău: Plimbat între trei spitale pentru a-i fi tratate rănile provocate de muşcătura unui cal
sâmbătă, 14 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un băcăuan în vârstă de 52 de ani a fost plimbat între nu mai puţin de trei spitale pentru a fi tratat după ce a suferit răni grave provocate de muşcătura unui cal.
Iniţial, bărbatul a fost transportat la Spitalul municipal de urgenţă din Moineşti, dar după examinare a fost transferat la Spitalul judeţean de urgenţă /SJU/ din Bacău, ''din cauza gravităţii rănilor'', după cum au declarat medicii din Moineşti.
'Avea plagă complexă pe membrul inferior stâng şi torace, plaga complexă pe antebraţ drept şi sindrom ischemic acut', a precizat, pentru Agerpres, Mirela Romaneţ, purtător de cuvânt al SJU Bacău.
Băcăuanul nu a rămas însă internat nici la Spitalul Judeţean de Urgenţă.
Din lipsă de tehnică medicală şi produse farmaceutice, medicii băcăuani au decis, la rândul lor, după ce l-au stabilizat pe bărbat să-l transfere la un spital din Iaşi, pentru a rămâne sub observaţie.
Între Moineşti şi Bacău este o distanţă de 45 de km iar între Bacău şi Iaşi distanţa este de 120 km. AGERPRES(AS - Cornel Cepariu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bacău: Prelevare de ficat şi rinichi de la un bărbat în moarte cerebrală O echipă de specialişti din Bucureşti, Iaşi şi Bacău au finalizat, miercuri, prima prelevare de organe realizată în acest an la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău.
Bacău: Persoane muşcate de căpuşe, ajunse la Spitalul Judeţean de Urgenţă Medicii de urgenţă băcăuani sunt solicitaţi, în această ultimă decadă a lunii aprilie, de persoane care au fost muşcate de căpuşe, numai la Spitalul Judeţean de Urgenţă înregistrându-se luni zece cazuri.
Bacău: Premieră la Spitalul Judeţean de Urgenţă - un medic francez operează în secţia de urologie, modernizată Doctorul Patrice Brun, de la Spitalul Sens, situat lângă Paris, a efectuat, în această săptămână, mai multe operaţii din patologia urologică, premiere la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Bacău, înregistrând însă, prin prezenţa sa, şi cea dintâi participare directă a unui specialist de peste hotare la...
Bacău: Spitalul Judeţean de Urgenţă nu are în prezent probleme cu dezinfectanţii Activitatea medicală, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Bacău, nu este perturbată ca urmare a retragerii dezinfectanţilor distribuiţi de Hexi Pharma, întrucât "produsele firmei nu au intrat, cu excepţia unui săpun chirugical, în uzul activităţilor curente", a declarat, vineri, pentru AGERPRES, purtătorul...
Bacău: Intervenţii chirurgicale complexe efectuate de specialişti din 6 ţări cu prilejul Zilelor Spitalului din Moineşti Un număr de 15 bolnavi din judeţele Bacău, Vrancea, Neamţ şi Sibiu, având o patologie gravă, vor fi operaţi până sâmbătă în cele şase săli specializate ale Spitalului de Urgenţă din Moineşti, de echipe coordonate de cunoscuţi chirurgi din România, Franţa, Turcia, Israel, SUA şi Republica Moldova.
Un copil cu sindrom hemolitic uremic, transferat de la SJU Bacău la Spitalul de Pediatrie din Iaşi Un copil din Bacău care a fost diagnosticat cu sindrom hemolitic uremic a fost transferat, în cursul serii de vineri, de la Spitalul Judeţean Bacău la Spitalul de Pediatrie din Iaşi, informează un comunicat de presă al Ministerului Sănătăţii remis AGERPRES.