Cele mai citite
 


Olt: Biroul administrativ al Spitalului Judeţean Slatina, spart de hoţi
sâmbătă, 14 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Biroul administrativ al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a fost spart în noaptea de joi spre vineri, după ce în urmă cu numai câteva luni persoane neidentificate au pătruns în toate birourile administraţiei spitalului, fără a sustrage ceva.
Managerul spitalului slătinean, Nicu Vladu, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, că, în cursul dimineţii, personalul spitalului a observat că în biroul administrativ era mizerie şi unul dintre calculatoare lipsea. Vladu a mai spus că au fost furate şi 15 telefoane mobile aflate în birou, dar care erau defecte.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt, comisarul şef Alina Popescu, a precizat că vineri dimineaţa, la ora 7,30, poliţia a primit o sesizare privind sustragerea unor bunuri dintr-un birou al Spitalului Judeţean.
Acum se fac cercetări de către poliţişti pentru a se descoperi întregul prejudiciu, condiţiile producerii evenimentului şi cine a sustras bunurile respective.
Poliţiştii fac în continuare cercetări şi pentru a identifica persoanele care au spart birourile spitalului slătinean în urmă cu cinci luni. Spargerea anterioară la spital s-a produs în luna februarie a acestui an, dar atunci persoanele care au pătruns în birou nu au furat nimic.
SJU Slatina este păzit permanent de angajaţi ai Serviciului Judeţean de Pază, instituţie subordonată Consiliului Judeţean Olt. AGERPRES/(AS - Cristina Matei)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: Altercaţie în Spitalul Slatina între membri ai clanului Bercea Slatina, 16 nov /Agerpres/ - Poliţiştii au început cercetări pentru lovire şi lipsire de libertate într-un dosar penal deschis după ce o nepoată a lui Bercea Mondial îl acuză pe acesta că, împreună cu soţia şi unul din fii, a lovit-o chiar în incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.
Olt: Altercaţie în Spitalul Slatina între membri ai clanului Bercea Slatina, 16 nov /Agerpres/ - Poliţiştii au început cercetări pentru lovire şi lipsire de libertate într-un dosar penal deschis după ce o nepoată a lui Bercea Mondial îl acuză pe acesta că, împreună cu soţia şi unul din fii, a lovit-o chiar în incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.
Olt: Medicul Cornel Fulga de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a fost concediat Comitetul director al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a decis, luni, desfacerea contractului de muncă al medicului de la Unitatea de Primiri Urgenţe Cornel Fulga, cercetat disciplinar după ce luna trecută un pacient în vârstă de 65 de ani a murit la spital fără a fi consultat.
Olt: Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a suspendat din activitate doi medici cercetaţi disciplinar Comitetul Director al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a decis, marţi, suspendarea din activitate a medicilor Mircea Tusciuc şi Gheorghe Ciobanu, cercetaţi disciplinar în cazul unui copil în vârstă de patru ani căruia, după externarea din SJU Slatina, i-a paralizat braţul drept.
Olt: Medicul de la UPU Slatina, Cornel Fulga, susţine că este nevinovat Medicul Cornel Fulga de la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina, cercetat penal în cazul decesului unui pacient, a declarat vineri jurnaliştilor că se consideră nevinovat şi că a făcut ce trebuia, respectiv l-a trimis pe pacient la Secţia Psihiatrie pentru...
Olt: A început cercetarea penală în cazul pacientului care a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina Poliţia Slatina şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina au început o anchetă penală pentru a stabili dacă medicul Cornel Fulga se face vinovat de infracţiunea de ucidere din culpă în cazul pacientului care a murit duminică noapte, la Secţia Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.