Cele mai citite
 


Premierul Boc:Va mai dura ceva timp până când creşterea economică se va resimţi şi în buzunarele românilor
sâmbătă, 14 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primul-ministru Emil Boc a subliniat, vineri, că ieşirea din recesiune economică va avea efecte în privinţa nivelului de trai al românilor după încă o perioadă de timp.
Premierul a participat la inaugurarea unui spital privat oftalmologic în Bucureşti.
"Coincidenţa face ca deschiderea acestui spital să fie într-o zi în care Institutul Naţional de Statistică a anunţat ieşirea oficială din recesiune. Este un semn pozitiv care trebuie însă privit cu responsabilitate, realism şi prudenţă. E un semn care ne arată că lucrurile făcute în aceşti ultimii doi ani, dureroase, grele pentru cetăţenii României încep să-şi arate efectul de a merge pe o parte pozitivă. Elementul psihologic de astăzi este acela că încheiem perioada de scădere economică şi trecem pe o componentă de creştere economică, chiar dacă va mai dura ceva timp până când efectele creşterii economice se vor resimţi în viaţa de zi cu zi şi în buzunarele oamenilor", a spus Boc.
El a arătat că România trebuie să continue "acest drum al reformelor, să nu facă paşi înapoi, să nu cadă în patima populismului".
De asemenea premierul a subliniat că parteneriatele public-privat sunt soluţia pentru modernizarea sistemului de sănătate românesc.
"Sunt convins că această investiţie de peste 20 milioane de dolari reprezintă o alternativă la ceea ce astăzi România face. Niciodată nu vor fi resurse financiare suficiente de la buget sau din fondurile europene să acopere toate nevoile pe care România le are. Dezvoltarea parteneriatului public-privat este o modalitate pentru a completa serviciile pe care statul trebuie să le pună la dispoziţie cetăţenilor pentru a dezvolta infrastructura medicală", a precizat premierul. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Emil Boc:Va mai dura ceva timp până când creşterea economică se va resimţi şi în buzunarele românilor Primul ministru Emil Boc a subliniat, vineri, că ieşirea din recesiune economică va avea efecte în privinţa nivelului de trai al românilor după încă o perioadă de timp.
Emil Boc:Există toate şansele ca România să aibă două trimestre de creşetere economică şi să iasă din recesiune Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat sâmbătă, la conferinţa de alegeri a PDL Harghita, că există toate şansele ca România să aibă două trimestre de creştere economică şi să iasă din recesiune.
Premierul Emil Boc solicită mai multe investiţii prin parteneriat public-privat Premierul Emil Boc a făcut, sâmbătă, la cea de-a patra întâlnire a Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor din România, organizată la Băile Felix, un apel către autorităţile locale de a realiza mai multe investiţii în regim de parteneriat public-privat, deoarece există o resursă financiară uriaşă în...
Emil Boc: Sper ca în privinţa parteneriatului public-privat, UE să aibă cu România aceeaşi deschidere ca şi cu alte ţări membre Premierul Emil Boc şi-a exprimat miercuri, în discursul susţinut la conferinţa financiară organizată de Forum Invest şi BNR, speranţa ca UE să aibă în privinţa parteneriatului public-privat aceeaşi deschidere faţă de România pe care a avut-o în trecut cu alte ţări membre, în condiţiile în care "regimul...
Emil Boc afirmă că noua legislaţie a Muncii dă deja rezultate Preşedintele Partidului Democrat Liberal, premierul Emil Boc, a susţinut miercuri seară, la Oradea, că aplicarea noii legislaţii în domeniul Muncii are deja rezultate pozitive.
Emil Boc: Există 10,8 milioane de români care nu plătesc contribuţii de Sănătate Bucureşti, 25 aug /Agerpres/ - În România, există 10,8 milioane de persoane care nu plătesc contribuţii de Sănătate, motiv pentru care este nevoie de o lărgire a bazei de impozitare în cazul celor care, până acum, nu contribuiau, dar desfăşurau activităţi economice, a afirmat, miercuri, primul-ministru...