Cele mai citite
 


Conservatorii ieşeni au lansat campania împotriva etnobotanicelor
luni, 16 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Reprezentanţii filialei ieşene a Partidului Conservator au lansat, duminică, proiectul naţional "Luna mai, luna de lupta împotriva etnobotanicelor", care are sloganul "Nu toate frunzele sunt bune! STOP Etnobotanicelor!".
Liderul PC Iaşi, Vasile Şalaru, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că această campanie constă în strângerea de semnături, prin amplasarea de corturi în intersecţiile intens circulate, cât şi demararea unei campanii de tip "door to door" pentru conştientizarea cetăţenilor cu privire la pericolul reprezentat de consumul substanţelor halucinogene.
"Am fost iniţiatorul primei legi adoptate de Camera Deputaţilor privind interzicerea drogurilor uşoare. Fac apel, în calitate de parlamentar de Iaşi, către toţi cetăţenii de a ni se alătura şi de a lupta pentru eradicarea acestui flagel care a contaminat o parte a tinerei generaţii', a declarat deputatul Tudor Ciuhodaru, vicepreşedinte al PC.
Preşedintele filialei judeţene a PC, Vasile Şalaru, afirmă că această campanie a fost lansată întrucât studiile de specialitate arată că judeţul Iaşi se află în topul consumului de etnobotanice, cu un procent de 19,9% din totalul elevilor de clasa a XII-a, depăşind chiar şi Bucureştiul care a înregistrat un procentaj de 13,7%. AGERPRES/(A, Daniela Malache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Medicul Tudor Ciuhodaru reiterează solicitarea de a se deschide noul spital de urgenţe din Copou Deputatul Tudor Ciuhodaru susţine că singura soluţie pentru a nu se mai repeta situaţii precum plimbarea pacienţilor traumatizaţi, cu membre amputate, timp de nouă ore între spitalele Moldovei este deschiderea noului spital de urgenţe din Copou.
Iaşi: Deputatul Tudor Ciuhodaru lansează ghidul riscurilor legate de consumul de droguri de sinteză Elevii şi părinţii acestora vor fi informaţi asupra riscurilor legate de consumul de droguri de sinteză prin intermediul "carnetului etnobotanic", în cadrul campaniei lansate de deputatul conservator Tudor Ciuhodaru la nivel naţional - "Nu toate frunzele sunt bune. Stop etnobotanicelor!".
Iaşi: Deputatul Ciuhodaru vrea o rezolvare amiabilă în caz de malpraxis Deputatul Tudor Ciuhodaru va depune la Camera Deputaţilor un proiect de modificare şi completare a legii care vizează soluţionarea promptă a cazurilor de malpraxis prin posibilitatea rezolvării amiabile a prejudiciului cauzat de acte medicale între pacient, unitatea medicală şi societatea de asigurări...
Deputatul Tudor Ciuhodaru solicită bani de la bugetul de stat pentru implementarea cardurilor de sănătate Iaşi, 29 mar /Agerpres/ - Deputatul conservator Tudor Ciuhodaru a depus, marţi, la Camera Deputaţilor, un proiect legislativ de modificare şi completare a Legii nr.95 din 2006, privind reforma în domeniul Sănătăţii, ce vizează asigurarea protecţiei  pacienţilor şi a medicinei de familie prin asigurarea...
Primarul din Iaşi vrea limitarea consumului de produse etnobotanice Primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, a anunţat, miercuri, că municipalitatea va demara un proiect pentru a limita consumul de produse etnobotanice.
Iaşi: Deputatul?Tudor Ciuhodaru cere anularea autorizaţiilor de funcţionare ale magazinelor de vise Iaşi, 31 oct /Agerpres/ - Şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, deputatul?Tudor Ciuhodaru, solicită anularea autorizaţiilor de funcţionare ale 'magazinelor de vise' existente în municipiul reşedinţă de judeţ.