Cele mai citite
 


Gorj: Noul manager al Serviciului de Ambulanţă, instalat în funcţie
marţi, 17 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Noul manager al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj, Marinică Niculescu, a declarat, luni, la instalarea în funcţie, că îşi propune remedierea imaginii negative pe care unitatea o are în urma scandalurilor în care a fost implicată.
Acesta a fost prezentat, oficial, luni, într-o conferinţă de presă organizată de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Gorj.
Marinică Niculescu a fost instalat în funcţie de către directorul DSP Gorj, Marius Boeriu, acesta declarând că a fost ales să ocupe postul respectiv deoarece are o lungă experienţă managerială, cu toate că nu a activat în domeniul medical.
"Domnul Niculescu a fost propus de comisia medicală a PDL Gorj şi acceptat. Am vrut să fie cineva din afara sistemului pentru a fi echidistant şi obiectiv în rezolvarea problemelor", a spus Marius Boeriu.
Marinică Niculescu va asigura interimatul până la organizarea concursului pentru ocuparea funcţiei.
Numirea acestuia survine după ce fostul manager al SJA Gorj, Ana Duma, şi-a dat demisia săptămâna trecută, invocând motive personale. AGERPRES/(AS - Irina Poenaru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Ambulanţa a intervenit în zilele de Paşte în 160 de cazuri, dintre care 22 de stări de ebrietate Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj a răspuns, în primele două zile de Paşte, la un număr de 160 de solicitări, peste 20 dintre acestea fiind stări de ebrietate, a declarat marţi, pentru AGERPRES, şeful instituţiei, Marinică Niculescu.
Gorj: Serviciul Judeţean de Ambulanţă are un nou manager Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj are, începând de luni, un nou manager general interimar, în persoana doctorului Ana Duma, a declarat luni, pentru AGERPRES, şeful Direcţiei de Sănătate Publică, Marius Boeriu.
Brăila: Fostul director medical al SAJ a câştigat procesul cu DSP, în care contestase schimbarea sa din funcţie Fostul director medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Brăila, dr. Florin Ştefan, a câştigat procesul cu Direcţia de Sănătate Publică, în care contestase schimbarea sa din funcţie 'pe motive politice', a declarat acesta miercuri, pentru AGERPRES
Gorj: Personalul medical al spitalului din Bumbeşti-Jiu a fost redistribuit la unităţile din judeţ Redistribuirea personalului medical al Spitalului Orăşenesc din Bumbeşti-Jiu a fost finalizată, joi, de reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj, cea mai mare parte dintre aceştia ajungând la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
Gorj: DSP l-a destituit pe directorul medical al SJA pentru cazul gravidei care a aşteptat ambulanţa Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj a făcut publice primele sancţiuni stabilite pentru cadrele medicale implicate în cazul femeii însărcinate cu gemeni care, săptămâna trecută, a trebuit să aştepte mai bine de o oră ambulanţa care să o transporte de la Spitalul din Bumbeşti-Jiu la cel...
Gorj: Serviciul de Ambulanţă va avea în dotare patru noi autospeciale sanitare, dotate cu echipamente moderne Patru autospeciale sanitare noi, dotate cu echipamente moderne, vor ajunge până la sfârşitul anului la Serviciul de Ambulanţă Gorj, maşinile fiind solicitate pentru intervenţia cât mai rapidă în cazurile de urgenţă, a declarat luni, pentru AGERPRES, directorul instituţiei, Dan Vâlceanu.