Cele mai citite
 


Investiţiile în proiectele CSR în România se ridică la 10 milioane euro
marţi, 17 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Investiţiile în proiectele de responsabilitate socială corporatistă (CSR) implementate în România depăşesc 10 milioane euro, a declarat luni, pentru Agerpres, senior consultant la compania Life coach (NLP) EMBA, Luminiţa Oprea, care a participat la lansarea platformei de sustenabilitate Swedish Sustainable Business.
'Dincolo de sumele necesare pentru implementarea proiectelor CSR, costă mai mult să le comunici. Potrivit ultimelor analize ale pieţei, investiţiile în proiecte CSR în România se ridicau la 8 - 10 milioane euro', a afirmat aceasta.
Comunitatea suedeză de afaceri a lansat, luni, platforma de sustenabilitate Swedish Sustainable Business, al cărui scop este dezvoltarea unui cadru lucrativ între companii pe tema responsabilităţii sociale corporatiste. Platforma lansată este susţinută de 13 companii suedeze care aplică proiecte CSR şi care doresc să colaboreze în acest domeniu.
Printre companiile care susţin noua platformă se numără AstraZeneca Pharma, Ericsson Telecommunications România, Lindab, Oriflame România, Skavska, Medicover, Plannja, Assa Abloy, Sandvik.
Potrivit reprezentanţilor companiilor, proiectele CSR derulate de Oriflame în România se ridică la aproximativ 500.000 lei, iar firma Skanska de 30.000 - 40.000 euro pe an.
'Sectorul privat din Suedia este foarte bine organizat şi solicitant. Răspunde cerinţelor pieţei şi nevoilor acesteia. 90% dintre companiile listate la bursă prezintă rapoarte CSR anuale', a subliniat Ambasadorul Suediei la Bucureşti, Anders Bengtcen.
Potrivit reprezentanţilor companiei Life coach (NLP) EMBA, firmele cu capital majoritar suedez sunt interesate să colaboreze cu cele din România pentru dezvoltarea proiectelor CSR. AGERPRES/(AS-Roxana Clinciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Trei companii domină piaţa dezinfectanţilor din România; cota de piaţă cumulată a acestora este de 63%(studiu) Trei companii domină piaţa dezinfectanţilor din România, cu o cotă cumulată de 63% şi o cifră de afaceri de aproape 94 de milioane de lei la finalul anului 2014, conform unui studiu realizat recent de un furnizor de soluţii integrate de afaceri.
Sanofi conduce clasamentul companiilor farmaceutice din România Clasamentul celor mai mari companii farmaceutice din România continua sa fie dominat de Sanofi, urmata de Hoffman La Roche şi Novartis, arata ultimul raport Cegedim intitulat "Pharma & Hospital Report", scrie luni Ziarul financiar.
Forum Comercial al Industriei Farmaceutice din România, în perioada 15-16 martie Blue Business Media organizează în perioada 15-16 martie la Hotel Ramada Parc, Bucureşti, Forumul Comercial al Industriei Farmaceutice din România, o întâlnire strategică internaţională a reprezentanţilor sectorului farmaceutic din instituţiile guvernamentale din România, UE, organizaţii din România...
Trei companii domină piaţa dezinfectanţilor din România cu o cotă cumulată de 63% Trei companii domină piaţa dezinfectanţilor din România, cu o cotă de piaţă cumulată de 63% şi o cifră de afaceri de aproape 94 de milioane de lei la finalul anului 2014, arată o analiză realizată de ICAP România, furnizor de soluţii integrate de afaceri, remisă, marţi, AGERPRES.
Mai multe companii daneze susţin proiectul "Caravana cu Medici" pentru comunităţile săteşti Mai multe companii daneze susţin proiectul autohton "Caravana cu Medici", ce oferă servicii medicale comunităţilor din satele româneşti, a anunţat miercuri, ambasadorul Danemarcei la Bucureşti, Karsten Vagn Nielsen.
AstraZeneca pusă sub acuzare într-un caz de corupţie din Serbia Grupul farmaceutic anglo-suedez AstraZeneca a primit o acuzaţie penală de la autorităţile sârbe, ca parte a unei anchete care se extinde, privind o presupusă mituire de companii farmaceutice din Serbia. Grupul a declarat că a depus obiecţii juridice la instanţele de judecată cerându-le să renunţe la...