Cele mai citite
 


Satu Mare: Anchetă la Spitalul Judeţean după decesul unei femei de 21 de ani
marţi, 17 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O anchetă a fost începută luni la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare, unde o femeie de 21 de ani a murit, după ce a născut.
Purtătorul de cuvânt al SJU Satu Mare, Rodica Lohan, a declarat că femeia a născut pe cale naturală un băieţel sănătos după care a suferit un stop cardiorespirator. Aceasta a fost transferată la secţia de terapie intensivă şi a fost resuscitată. Tânăra a mai suferit două stopuri cardiace, însă la cel din urmă nu a mai putut fi salvată.
Femeia, de etnie romă, nu s-a prezentat deloc la medic în perioada sarcinii, astfel că deocamdată nu se ştie dacă suferea de vreo boală.
"A fost constituită o comisie de anchetă internă care va întocmi un raport medical. După efectuarea autopsiei vom şti mai multe", a spus Rodica Lohan.
Femeia de 21 de ani din Terebeşti a mai născut doi copii, unul în 2007 şi unul în 2008. AGERPRES/(AS - Gheorghe Pietrar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Aparatură modernă pentru secţia de terapie intensivă a spitalului judeţean Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare a fost dotată cu aparatură modernă în valoare de 1,3 milioane lei, bani asiguraţi de Ministerul Sănătăţii şi Consiliul Judeţean (CJ).
Satu Mare: Echipaj de terapie intensivă mobilă la SMURD Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Satu Mare a pus în funcţiune un echipaj de terapie intensivă, pe o ambulanţă achiziţionată din fonduri europene, a anunţat marţi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Someş Satu Mare.
Satu Mare: Managerul Spitalului Judeţean consideră că nu era o urgenţă renovarea Secţiei de Interne, închisă de DSP Managerul Spitalului Judeţean Satu Mare, Adrian Marc, consideră că renovarea corpului B al Secţiei de Interne, închis marţi din cauza condiţiilor improprii, nu era o prioritate, fiind alte lucrări mai importante de făcut.
Dolj: Anchetă epidemiologică la SJU Craiova după ce au fost rapotate şase cazuri de de infecţie cu Clostridium difficile Direcţia de Sănătate Publică Dolj a demarat o anchetă epidemiologică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova după ce au fost raportate existenţa în luna septembrie a şase cazuri de infecţie cu Clostridium difficile, considerat drept principalul agent etiologic al sindromului diareic după terapie cu ...
Vaslui: Anchetă la SJU, după ce o femeie care se prezentase la spital a fost trimisă acasă, unde a născut Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui a demarat o anchetă administrativă, după ce o femeie în vârstă de 37 de ani care s-a prezentat cu contracţii la spital a fost trimisă acasă de medicul de gardă şi a născut la domiciliu.
Purtătorul de cuvânt al SJU Satu Mare: Medicii nu ştiau că în parc era o femeie căzută Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare a declarat marţi, pentru AGERPRES, că medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe nu ştiau că în parcul din faţa unităţii se află o femeie căzută dar nici persoana care a cerut ambulanţa nu a explicat foarte clar care este situaţia...