Cele mai citite
 


“ Medical & Dental Expo ”
marţi, 17 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Prima  expozitie din judetul Mures specializata in domeniul medical, care va reuni in perioada 10-12 iunie 2011, in Promenada Mall, Tirgu Mures, companii producatoare si importatoare de echipamente medicale, care vor expune ultimele noutati din domeniu.

Centrul Medical Tirgu-Mures este unul dintre cele mai renumite centre medicale din Romania. Cladit in jurul Universitatii de Medicina si Farmacie Tg-Mures, centrul medical cuprinde doua spitale clinice universitare ( Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Tg-Mures si Spitalul Clinic Judetean Mures) , Institutul de Boli Cardio Vasculare si Transplant Tg-Mures, precum si numeroase policlinici si cabinete medicale private. O mare parte a personalului medical superior care activeaza in aceste unitati medicale sunt cadre didactice universitare de la Universitatea de Medicina si Farmacie Tg-Mures.
 
Evenimentul se bucură de o promovare intensa in 7 judete invecinate ,ce vizează următoarele categorii de vizitatori:  reprezentanţi de top management din spitale, clinici private, centre speciale, etc., reprezentanţi ai autorităţilor locale delegaţi în relaţia privind achiziţiile din spitalele şi centrele de sănătate aferente; medici şi cadre medicale auxiliare (medici de familie, din spitale, sau clinici private);companii care activează în domeniul de echipamente, tehnologii şi servicii medicale; beneficiari ai serviciilor de sănătate.
 
Organizata in perioada 10-12 iunie 2011, la Promenada Mall, “Medical & Dental Expo” îşi aşteaptă vizitatorii cu o ofertă diversificată.
Contact organizatori:
 
Dr. Ioana Macavei
Seniour Project Manager
E-mail:  ioana.macavei@expo-malio.eu
tel/fax: 0265260840
mobile: 0740880338
www.medicalexpo.ro

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mureş: Prima ediţie a Conferinţei Naţionale 'ConCORDIS' de Cardiologie Intervenţională şi Chirurgie Cardiovasculară Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Târgu Mureş şi Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant (IUBCvT) Târgu Mureş, găzduiesc, începând de miercuri până duminică, prima ediţie a Conferinţei Naţionale ,,ConCORDIS' de Cardiologie Intervenţională şi Chirurgie Cardiovasculară...
Expoziţie de fotografie rară despre istoria de peste 110 de ani a clădirii UMF Târgu Mureş Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu Mureş a inaugurat, marţi, o expoziţie fotografică inedită intitulată '110 ani de istorie, 70 de ani de UMF', în care sunt prezentate imagini vechi din Târgu Mureş, precum şi modul în care au evoluat clădirile universităţii.
IUBCvT şi UMF Târgu Mureş, proiect pentru un centru de cercetări şi diagnostic al tuturor patologiilor cardiovasculare Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant (IUBCvT) şi Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu Mureş colaborează la elaborarea unui proiect pentru accesarea de fonduri europene, care vizează construirea unui centru de cercetări şi de diagnostic al tuturor patologiilor...
'Zilele inimii', sărbătorite la IUBCvT Târgu Mureş prin efectuarea unui transplant de cord Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş a lansat vineri campania 'Adoptă o inimă de copil' în cadrul evenimentului 'Zilele inimii', concomitent cu efectuarea unui nou transplant de cord la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant (IUBCvT).
expoMedika,02-04 iunie 2011, la Palatul Parlamentului expoMedika va reuni in perioada 02-04 iunie 2011, la Palatul Parlamentului, elita medicala din Romania. Cele mai importante companii producatoare si importatoare de echipamente si tehnologii medicale vor expune ultimele noutati in cadrul evenimentului. In acelasi timp vizitatorii vor putea analiza...
Comunicat de presă - Reţeaua de sănătate Regina Maria Reţeaua REGINA MARIA inaugurează primul campus medical din Târgu Mureş - o investiţie de 1.7 milioane de euro