Cele mai citite
 


Europe Eye Hospital - cel mai mare spital privat de oftalmologie din sud-estul Europei – s-a deschis la Bucureşti
marţi, 17 mai 2011   ::   3 Comentarii :: :: Stiri, Oftalmologie
 

 

Primul Ministru Emil Boc alături de domnul primar al Capitalei Sorin Oprescu au inaugurat cel mai mare spital privat de oftalmologie din sud-estul Europei, Europe Eye Hospital, la Bucureşti.

Europe Eye Hospital este cel mai mare centru de oftalmologie din ţară şi singurul din regiune dezvoltat cu 20 de milioane de dolari, investiţi în cele mai noi echipamente oftalmologice şi în reabilitarea clădirii fostei Case de Sănătate din Calea Şerban Vodă.

 

 

„Inaugurarea acestui spital este un mare pas înainte. În România era nevoie de un mai bun acces la servicii medicale în general, şi, în special, la tratamente chirurgicale dedicate sănătăţii ochilor, de aceea suntem încântaţi să deschidem acest centru specializat. Românii vor beneficia de operaţii complexe oftalmologice la preţuri rezonabile în ţara lor. Sper că acest spital dedicat tratării problemelor oculare să contribuie la îmbunătăţirea serviciilor medicale din România şi să aducă alinare multor pacienţi”, a spus domnul Murat Akan, CEO al Europe Eye Hospital.
 
Deschiderea Europe Eye Hospital în România reprezintă un avantaj pentru pacienţii români care nu vor mai trebui să aştepte perioade lungi sau să călătorească în străinătate pentru tratamentul cataractei şi pentru operaţii de chirurgie oculoplastică. Noul spital va asigura servicii complete de diagnosticare, chirurgie şi tratament oftalmologic la standarde europene şi va trata boli oculare precum glaucomul, traumatismele oculare, afecţiunile vitreo-retiniene şi inflamaţiile oculare.
 
Cu o suprafaţă totală de 10.000 de mp, Europe Eye Hospital va atrage şi pacienţi din ţările învecinate şi din Uniunea Europeană care vor veni la Bucureşti să beneficieze de cunoştinţele celor mai renumiţi oftalmologi români şi de echipamentele ultraperformante, ca de exemplu, platforma Carl Zeiss Visumax, cea mai avansată tehnologie din lume de corecţie cu laser, pe care spitalul Europe Eye o are în dotare. În Europa doar alte două clinici dispun de un astfel de aparat sofisticat de o înaltă precizie şi cu un nivel de siguranţă deosebită.
 
„Sperăm să vindecăm o mulţime de probleme oculare complexe la spitalul Europe Eye cu ajutorul celor mai noi tehnologii şii cu fantastica echipă de specialişti pe care o avem. De asemenea, în cadrul unităţii pediatrice dedicate vom asigura diagnosticare precoce şi tratamente pediatrice specializate”, a declarat directorul medical al Europe Eye Hospital, prof. dr. Benone Carstocea, preşedintele Societăţii Române de Oftalmologie.
 
O gamă largă de aparatură, ce include 2 lasere excimer Schwind Amaris şi Mel 80 Zeiss, tomograful în coerenţă optică Cirrus HD Zeiss pentru biopsia in vivo a retinei şi camera Visucam 500 pentru examinarea fundului de ochi, precum şi cele 8 săli de operaţii şi 12 cabinete de consultaţii din dotare vor permite doctorilor de la Europe Eye să diagnosticheze şi să trateze cu o mare precizie, în mod eficient, zeci de mii de pacienţi anual.
 
Echipa Spitalului Europe Eye este formată din chirurgi – vârfuri ale oftalmologiei româneşti - asistente şi personal spitalicesc care vor asigura pacienţilor cea mai bună îngrijire din Europa.
Un număr de 30 de chirurgi cu experienţă internaţională din România şi alte ţări europene vor opera în cadrul spitalului şi vor acorda tratamente pentru corectarea vederii, cataractă, glaucom, boli ale retinei şi degenerescenţă maculară. Se vor realiza implanturi intraoculare de cea mai înaltă tehnologie.
 
Oferind confortul unui hotel de 5 stele, dispunând de 30 de camere pentru pacienţi, 3 camere VIP şi 4 saloane post-operatorii, Europe Eye Hospital va oferi servicii oftalmologice complete şi va începe să trateze pacienţii imediat.
 
Spitalul are o capacitate de examinare de 600 de pacienţi pe zi şi poate realiza anual în jur de 30.000 de operaţii oftalmologice generale şi 25.000 de operaţii cu laser, inclusiv transplante de cornee. Europe Eye va fi dotat cu o clinică de diagnostic şi operaţie mobilă care va ajunge în marile oraşe din România pentru a acorda examinări gratuite şi asistenţă românilor din zone defavorizate, parte a unor programe de creştere a responsabilităţii sociale.
O politică de subvenţionare şi gratuităţi pentru persoanele defavorizate este în curs de finalizare pentru a fi inclusă în cadrul programului naţional de asigurări de sănătate, preţurile serviciilor medicale de la Europe Eye Hospital fiind aliniate la condiţiile pieţei româneşti.
 
Europe Eye Hospital, cel mai mare spital privat de oftalmologie din sud-estul Europei, promovează supraspecializarea, oferind serviciile celor mai buni medici pentru fiecare domeniu oftalmologic. Misiunea sa este de a-şi trata pacienţii în deplină siguranţă, la standarde europene şi de a contribui la formarea tinerilor doctori, asigurând instruire pentru rezidenţii de oftalmologie din marile centre universitare din România.
 
 
 
Pentru informaţii suplimentare:
Ana Păun ana.paun@next.advertising.ro, 0723.750.722;
Otilia Mihailov Dumitrescu otilia.dumitrescu@next.advertiding.ro, 0723.210.340.
 
 
 

 

Notare
Comentarii
de alf
Da, aparatura este de ultima generatie, pacat ca nu are cine sa lucreze cu ea.

Patronii turci (veniti din zona cazinourilor) n-au nicio idee despre calitate, au investit mult si vor sa scoata investitia cat mai repede, nu exista doctori competenti, angajatii sunt platiti prost si santajati cu datul afara, li se incalca toate drepturile, serviciile oferite sunt slabe, pe principiul cat mai multi pacienti in cat mai putin timp, banii sa iasa.

S-a dorit sa fie ceva ca in Turcia drept pentru care au fost adusi initial specialisti buni de acolo, care au renuntat dupa ce au vazut treaba romaneasca.

de elena
alf, eu personal am fost la acest spital si am fost incantata de felul in care am fost primita, diagnosticata si investigata! Personalul era zambitor...nu parea deloc a lucra sub amenintarea de a pierde locul de munca, doctora care m-a investigat era ff profi...impresia mea este una f buna si chiar am recomandat si prietenilor acest spital oftalmologic.

de alina
super clinica in special d-na dr. Moiceanu care datorita dansei copilul meu vede acum. A fost singurul medic (din cei "n" vizitati in Bucuresti ) care ne-a dat seansa de a merge mai departe.
o mare stima pt Dr. Claudia Mioceanu

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primul spital privat de oftalmologie din România Cel mai mare spital privat de oftalmologie din ţară şi singurul din regiune a fost inaugurat, vineri, la Bucureşti, investiţia ridicându-se la 20 de milioane de dolari, unitatea sanitară dispunând de cele mai moderne echipamente oftalmologice.
Ultima tehnologie de intervenţii oftalmologice cu laser şi la Bucureşti Bucureşti, 29 oct /Agerpres/ - Primul sistem medical de operaţii oftalmologice Intralase plus Star S4 IR importat în România se află la primul spital privat de oftalmologie din ţara noastră, inaugurat vineri în Bucureşti.
Investiţie privată integral românească în oftalmologie Centrul oftalmologic Oculus, prima clinică de microchirurgie oculară înfiinţată după 1989, a atins cifra record de 55.000 de operaţii de cataractă efectuate în cei 17 ani de existenţă.
WestEye Hospital, 2 ani de investitii in tehnologii de prevenire si tratare a afectiunilor ochiului WestEye Hospital aniverseaza 2 ani de activitate prin tehnologii de ultima generatie si servicii la costuri accesibile
Vaslui: Fostul şef al Casei de Asigurări de Sănătate Iaşi a deschis un spital în oraşul Negreşti Fostul şef al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Iaşi, medicul chirurg Iulian Şerban a deschis un centru medical în oraşul vasluian Negreşti, unde Spitalul Orăşenesc a fost închis în anul 2011, pe timpul guvernării Boc.
RETROSPECTIVÃ 2015 Cardul de sănătate şi terapia fără interferon, principalele noutăţi în sistemul de sănătate Bucureşti, 22 dec /Agerpres /- Implementarea cardului de sănătate, introducerea terapiei interferon free şi a unor noi medicamente pe lista de compensate, precum şi modificarea contractului-cadru au fost principalele noutăţi aduse sistemului de sănătate în 2015.