Cele mai citite
 


Ialomiţa: O clinică din Bucureşti, interesată de spitalul din Ţăndărei
miercuri, 18 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O clinică din Bucureşti intenţionează să preia spitalul orăşenesc Ţăndărei, închis la începutul lunii aprilie, după ce a fost propus pentru a fi transformat în cămin de bătrâni.
Primarul oraşului Ţăndărei, Vasile Sava, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, că reprezentanţii societăţii Hospital Clinic Doctor Filip SRL şi-au manifestat intenţia de a încheia un contract de asociere în participaţiune cu autorităţile locale, pentru furnizarea de servicii medicale la spitalul orăşenesc, însă, până la redeschiderea efectivă a acestuia, va mai dura.
'Este vorba de un contract de asociere în participaţiune. Vor să deschidă spitalul, cu toate secţiile care sunt acolo. Până la a rezolva treaba, să te duci la Ministerul Sănătăţii, va mai dura', a spus edilul.AGERPRES/(A - Mihaela Leţa)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ialomiţa: Autorităţile vor transformarea spitalului din Ţăndărei în centru de sănătate multifuncţional Autorităţile locale şi judeţene fac demersuri susţinute pentru ca spitalul orăşenesc Ţăndărei, propus în luna martie a.c. pentru transformare în cămin de bătrâni, să devină centru de sănătate multifuncţional.
Ialomiţa: Miting de protest împotriva desfiinţării Spitalului din Ţăndărei Aproximativ 500 de angajaţi ai Spitalului orăşenesc Ţăndărei, alături de autorităţile locale şi judeţene, cetăţeni din 13 localităţi limitrofe, dar şi de membri ai organizaţiilor judeţene PSD şi PNL, protestează, sâmbătă, în faţa Primăriei oraşului Ţăndărei, faţă de decizia de desfiinţare a spitalului...
Ialomiţa: Autorităţile anunţă redeschiderea Spitalului Orăşenesc Ţăndărei Autorităţile locale şi judeţene, dar şi reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică şi Casei Judeţene de Sănătate Ialomiţa au anunţat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, redeschiderea, începând de săptămâna viitoare, a Spitalului Orăşenesc Ţăndărei, fără activitate de aproximativ un an şi opt...
Nou protest al angajaţilor Spitalului Caritas faţă de intenţia MS de a transforma unitatea medicală în cămin de bătrâni Bucureşti, 21 feb /Agerpres/ - Câteva zeci de angajaţi ai Spitalului Caritas au protestat, luni, pentru a treia oară, faţă de decizia Ministerului Sănătăţii (MS) de a transforma unitatea în cămin pentru bătrâni.
Spitalul Caritas - singurul din Bucureşti care va fi reprofilat Spitalul Caritas este singurul spital din Bucureşti care va fi reprofilat, urmând să devină cămin de bătrâni.
Ialomiţa: Spitalul de Urgenţă din Slobozia a preluat parţial personalul spitalului de la Ţăndărei Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Slobozia au decis preluarea unui număr de 20 de cadre medicale şi personal de îngrijire de la Spitalul municipal Ţăndărei, recent desfiinţat pentru a fi transformat în cămin de bătrâni.