Cele mai citite
 


Lindab România livrează produse de 260.000 euro pentru o fabrică din Rusia
miercuri, 18 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Lindab România a livrat produse în valoare de peste 260.000 de euro pentru construcţia fabricii de medicamente Nycomed, primul proiect al companiei în Rusia, se arată într-un comunicat al grupului Lindab.
Lindab România şi Building Systems Cehia au colaborat cu Building Systems LLC Rusia pentru construcirea noii fabrici de produse farmaceutice Nycomed la Yaroslavl, Rusia. Proiectul a integrat atât produse ale diviziei Building Systems, prin compania din Cehia, care a susţinut partea de proiectare, cât şi ale diviziei Profile Componente, prin Lindab România, care a gestionat realizarea faţadei. Din România s-au livrat 7.000 mp de casete de faţadă, în valoare de aproximativ 260.000 euro şi urmează să mai livreze materialele aferente încă unui corp de clădire. Investiţia totală în construirea fabricii se ridică la 75-85 milioane de euro, iar proiectul se află în curs de finalizare.
'Date fiind condiţiile climatice extreme din zona Yaroslavl, ierni foarte lungi şi reci, veri scurte, dar fierbinţi, o atenţie deosebită a fost acordată termoizolării corecte a clădirii. Din acest punct de vedere, soluţia promovată de Lindab pentru faţadele casetate permite atingerea unor performanţe superioare din punct de vedere al izolării termice, cu menţinerea parametrilor iniţiali pe toată durata de funcţionare a clădirii', a declarat Ioan Farcas, manager marketing Lindab România.
Lindab România este parte a concernului internaţional Lindab Group, care dezvoltă, produce şi promovează soluţii moderne pentru construcţii civile şi industriale, precum şi sisteme ecologice de ventilaţii. Lindab Group are puncte de lucru în 31 de ţări şi 4.500 de angajaţi.AGERPRES/(AS-Carmen Marinescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
România, în pericol de epidemie de HIV România este în pericol să cadă pradă unei epidemii de HIV în rândul consumatorilor de droguri injectabile în lipsa banilor destinaţi prevenirii contactării virusului, avertizează experţi de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii, citaţi de revista americană Time, în ediţia din 13-20 septembrie.
Marile companii farmaceutice fac testări clinice în ţări cu lacune în legislaţie, printre care şi România Marile companii farmaceutice conduc numeroase experimente clinice în străinătate, în ţări în care reglementările în domeniu sunt practic inexistente şi unde agenţia guvernamentală a SUA de protecţie a consumatorului, Food and Drug Administration /FDA/, nu ajunge, iar 'greşelile' sunt închise în mormintele...
România inclusă de IMS Health în rândul celor 17 pieţe farmaceutice emergente Vânzările de medicamente pe bază de reţetă pe pieţele emergente vor creşte rapid în următorii ani, iar China va deveni cea de a treia mare piaţă farmaceutică din lume în 2011, a anunţat marţi firma de cercetare de piaţă IMS Health, transmite AP.
Cluj: Proiect cu finanţare europeană pentru ridicarea calităţii programelor de studii medicale şi farmaceutice Cinci universităţi cu profil medical şi farmaceutic din România au elaborat şapte programe de studii, care vor contribui la creşterea calităţii ofertei educaţionale din domeniul sănătăţii, în cadrul proiectului intitulat "Standarde de calitate şi indicatori de performanţă specifici pentru învăţământul...
Protestele din România au adus la suprafaţă nemulţumirea acumulată /World Politics Review/ În condiţiile în care protestele din România intră deja în cea de-a doua săptămână, manifestanţii dau dovadă de o persistenţă neobişnuită în această parte a lumii, ceea ce subliniază importanţa simbolică pe care o are pentru ei să atragă atenţia asupra numeroaselor dificultăţi cu care se confruntă, se...
Horea Uioreanu, candidat USL la şefia CJ Cluj: Judeţul are potenţial de dezvoltare imens, puţin folosit(interviu) Candidatul USL la preşedinţia Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, deputatul liberal Horea Uioreanu, spune că 2012 este anul schimbării politice în România. El a declarat, într-un interviu acordat AGERPRES, că prioritatea sa este schimbarea modului de a face politică, de la schimbarea modului de funcţionare...