Cele mai citite
 


Mehedinţi: Trupul angajatului şantierului naval Severnav, găsit în Dunăre
miercuri, 18 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Echipa de intervenţie a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi au scos la suprafaţă, marţi, trupul muncitorului de la Şantierului naval Severnav din Drobeta Turnu Severin, înecat în Dunăre pe 12 mai.
Şeful Centrului Operativ al ISU Mehedinţi, Liviu Borugă, a declarat, pentru AGERPRES, că de la primele ore ale dimineţii de marţi au fost reluate căutările trupului electricianului care se presupunea a fi înecat, ca urmare a descoperirii căştii de protecţie în zona calei de lansare a şantierului.
''Acest indiciu ne-a determinat să-l căutăm zilnic cu un echipaj de cinci subofiţeri. El a fost descoperit după şase zile în perimetrul portului comercial'', a precizat Borugă.
Trupul electricianului Iulian Condeescu, de 56 de ani, a fost transportat la morga Spitalului de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin în vederea necropsiei, pentru stabilirea exactă a cauzelor care au dus la decesul acestuia. AGERPRES/ (A - Florian Copcea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Exerciţiu internaţional de intervenţie pe Dunăre Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi va organiza vineri un exerciţiu internaţional de intervenţie în cazul producerii unor situaţii de urgenţă pe fluviul Dunărea, a declarat joi seara pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al instituţiei, Ramona Nistor.
Mehedinţi: ISU a intervenit, în primul semestru, în peste 2.700 de situaţii de urgenţă ISU Mehedinţi a desfăşurat, în primul semestru al anului, 2.775 intervenţii, conform raportului prezentat, marţi, în cadrul şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Mehedinţi. Misiunile au fost derulate în urma primirii, prin intermediul SNUAU 112, a unui număr de 4,375 apeluri...
Mehedinţi: Dispecerat comun ISU-SAJ, operaţionalizat la Drobeta Turnu Severin Un dispecerat integrat comun între Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă a fost operaţionalizat în judeţul Mehedinţi, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al structurii, Ramona Nistor.
Mehedinţi: Parcul auto al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă s-a mărit cu patru autospeciale de intervenţie Patru autospeciale de intervenţie la incendii a primit Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt Ramona Nistor.
Mehedinţi: Lucrătorii ISU au intervenit pentru salvarea echipajului unei ambulanţe înzăpezită Un echipaj de intervenţie al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi a intervenit, luni, pentru a debloca o autoambulanţă rămasă în zăpadă pe drumul comunal DC 90.
Mehedinţi: Dotări de peste 6,3 milioane de lei la ISU Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi a primit zece autospeciale de intervenţie printr-un proiect promovat în cadrul Programului Operaţional Regional în valoare de 6.339.200 de lei, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Ramona Nistor.