Cele mai citite
 


Vânzările Aviva au scăzut cu 9% în T1, la 18,6 miliarde dolari
miercuri, 18 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Asiguratorul britanic Aviva Plc a anunţat marţi că vânzările totale în primul trimestru din 2010 au scăzut cu 9% deoarece avansul pe segmentul primelor brute subscrise a fost compensat de declinul vânzărilor la poliţele de economii, în special în Italia şi Statele Unite, transmite RTTNews.
În perioada ianuarie-martie 2011, vânzările globale ale Aviva au scăzut la 11,45 miliarde de lire sterline (18,6 miliarde de dolari), de la 12,64 miliarde de lire sterline în perioada similară din 2010.
Primele la asigurările subscrise generale şi de sănătate au fost în valoare de 2,69 miliarde de lire sterline (4,37 miliarde de dolari), comparativ cu 2,47 miliarde de lire sterline în perioada similară din 2010, o creştere de 9%.
Primele la asigurările subscrise generale au crescut datorită îmbunătăţirii eficienţei şi a condiţiilor de pe piaţă, a anunţat grupul britanic de asigurări.
Pe segmentul asigurărilor de viaţă, vânzările totale la poliţele de economii pe termen lung au scăzut cu 14%, la 8,76 miliarde de lire sterline, faţă de 10,17 miliarde de lire sterline în perioada similară din 2010, din cauza declinului din Italia şi Statele Unite.
În primul trimestru din 2011, marja operaţională combinată (suma costurilor şi a daunelor plătite raportată la valoarea veniturilor din prime) s-a îmbunătăţit la 97%, de la 102% în urmă cu un an deoarece diviziile Aviva din Marea Britanie, America de Nord şi Europa au înregistrat îmbunătăţiri ale marjei combinate.
Unul dintre principalii indicatori din asigurări, marja combinată arată raportul dintre valoarea daunelor plătite plus costul de achiziţie al poliţelor (comisioanele brokerilor şi ale agenţilor) plus costurile administrative şi valoarea primelor încasate.
Grupul Aviva are 45.000 angajaţi şi peste 53 milioane de clienţi în 28 de ţări din întreaga lume. Grupul este lider în asigurări de viaţă şi pensii în Europa. Grupul are fonduri în administrare de peste 379 miliarde de lire sterline.
Aviva Grup România include două companii: Aviva Asigurări de Viaţă şi Aviva Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat. Aceasta şi-a început activitatea de asigurări de viaţă în România în 2000, având în prezent un portofoliu de peste 50.000 de clienţi (excluzând asigurările credit life) şi fonduri în administrare de 27 milioane de lire sterline.AGERPRES/(Mihaela Dicu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Axa Life Insurance intenţionează să intre în top 3 asigurări de viaţă pe segmentul de new business, în cinci ani Compania de asigurări Axa Life Insurance intenţionează ca, în trei ani, să intre în top 5 asigurări de viaţă pe segmentul de new business, iar în cinci ani în top 3, a declarat, joi, directorul general şi preşedintele companiei, Violeta Ciurel, într-o conferinţă de presă.
Ergo Asigurări de Viaţă a obţinut în România prime de circa 5 milioane de euro, în 2012 Ergo Asigurări de Viaţă a obţinut în România prime brute subscrise de circa cinci milioane de euro, în 2012, acestea provenind exclusiv din parteneriatul cu UniCredit, a declarat, marţi, directorul general al companiei, Mihai Popescu, într-o conferinţă de presă.
Alico Asigurări România, creştere de 7% a primelor brute subscrise Alico Asigurări România SA a înregistrat, în 2010, o creştere a veniturilor din prime brute subscrise de 7,07%, în comparaţie cu 2009, se arată într-un comunicat al companiei.
Marile companii farmaceutice fac testări clinice în ţări cu lacune în legislaţie, printre care şi România Marile companii farmaceutice conduc numeroase experimente clinice în străinătate, în ţări în care reglementările în domeniu sunt practic inexistente şi unde agenţia guvernamentală a SUA de protecţie a consumatorului, Food and Drug Administration /FDA/, nu ajunge, iar 'greşelile' sunt închise în mormintele...
Marile companii farmaceutice trebuie să se extindă pe pieţele emergente, potrivit unui studiu Principalii producători de medicamente trebuie să acţioneze rapid pentru a se adapta noii ordini mondiale în care unele dintre pieţele emergente par hotărâte să detroneze unele dintre pieţele naţionale în ceea ce priveşte vânzarea de produse farmaceutice, avertizează un raport dat publicităţii marţi...
Alico Asigurări România a lansat Instant Cover, RCA-ul asigurărilor de viaţă Prin Instant Cover românii îşi pot acoperi riscurilor de deces din accident şi invaliditate permanentă totală şi parţială din accident pentru sume plecând de la 24 de lei pe lună, acest produs de protecţie adresându-se populaţiei active cu un venit lunar de 1.200 lei pe membru de familie, a spus, luni...