Cele mai citite
 


Bihor: Curs de endodonţie sub microscop, la Facultatea de Medicină din Oradea
joi, 19 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproximativ 15 medici stomatologi din Bucureşti, Bacău, Iaşi, Timişoara, Arad şi Oradea vor participa, în perioada 20-22 mai, la Facultatea de Medicină din Oradea, la un curs de endodonţie sub microscop, pentru a deprinde cele mai moderne metode de tratament al canalelor dentare.
Potrivit unui comunicat al preşedintelui Asociaţiei Medicilor Dentişti din Oradea (AMeDeO), Ştefan Ştefănescu, cursul hands-on este rezultatul colaborării strânse dintre asociaţie, principalul organizator, cu Facultatea de Medicină şi Farmacie Oradea şi Centrul de Cercetare în Medicina de Înaltă Performanţă Oradea.
Evenimentul ştiinţific este o continuare firească a cursului de acelaşi gen din luna februarie şi îi va avea ca protagonişti pe dr. Dan Caminescu (Bruxelles) şi dr. Cristian Contelman (Bucureşti), recunoscuţi specialişti, din generaţia tânără, care aduc şi dezvoltă noua şcoală de endodonţie în ţară.
Cursul se va desfăşura în moderna Clinică de Medicină Dentară a Facultăţii de Medicină şi Farmacie din Oradea, singura instituţie care dispune de facilităţile necesare.
Pe perioada cursului, la Oradea se va aduce aparatură de aproximativ 50.000 de euro, prin bunăvoinţa sponsorilor, aparatură pe care vor exersa medicii înscrişi la workshop. AGERPRES/(AS - Eugenia Paşca)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bihor: Congres Naţional de Endodonţie, la Facultatea de Medicină Oradea Peste 200 de medici stomatologi din Oradea şi din marile centre universitare din Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara, participă, în perioada 24-27 februarie, la Facultatea de Medicină din Oradea, la Congresul Naţional de Endodonţie, organizat pentru prima dată în Bihor de Asociaţia Medicilor Dentişti din...
Bihor: Curs de endodonţie sub microscop, la Oradea Asociaţia Medicilor Dentişti Oradea (AmeDeO) organizează, în perioada 24-25 februarie 2012, la Oradea, cursul "Maraton de endodonţie sub microscop", în patru module, ediţia a treia şi un simpozion de urgenţe şi resuscitare în cabinetul medical.
Bihor: Congres Naţional de Endodonţie, la Oradea Oradea, 22 feb /Agerpres/ - Prima ediţie a 'Congresului naţional de endodonţie' va avea loc la Facultatea de Medicină şi Farmacie din Oradea, în perioada 24-27 februarie, fiind organizat de Colegiul Medicilor Dentişti Bihor, Asociaţia Medicilor Dentişti Oradea, Facultatea de Medicină şi Farmacie Oradea...
Bihor: Medici stomatologi învaţă endodonţie sub microscop, la Oradea Zece medici stomatologi din mai multe oraşe ale ţării participă, în perioada 20 - 22 mai, la un curs de endodonţie sub microscop, care se desfăşoară la Facultatea de Medicină din Oradea, cu scopul de a deprinde cea mai modernă metodă de tratament a canalelor dentare.
Bihor: Facultatea de Medicină şi Farmacie Oradea, acreditată şi de încredere Toate specializările Facultăţii de Medicină şi Farmacie, din Universitatea Oradea, au obţinut calificativul 'încredere', sunt acreditate şi pot funcţiona la parametri normali, după ce Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS) a decis să acrediteze şi specializarea Medicină...
Bihor: Studenţi medicinişti premiaţi pentru proiectele lor de cercetare şi implicare în viaţa medicală Centrul de Cercetări în Medicina de Înaltă Performanţă din Oradea a premiat luni 120 de studenţi ai Facultăţii de Medicină şi Farmacie din Oradea, români şi străini, într-o gală festivă pentru a le mulţumi celor care prin activitate extracurriculară au susţinut dezvoltarea conceptului medical ştiinţific...