Cele mai citite
 


Braşov: Soarta spitalului din Codlea se va decide la începutul lunii iunie
joi, 19 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Soarta Spitalului municipal Codlea se va decide pe 1 iunie, termen la care magistraţii Curţii de Apel Braşov se vor pronunţa în ceea ce priveşte suspendarea actelor administrative emise de Ministerul Sănătăţii privind închiderea spitalului începând cu 1 aprilie.
La termenul de miercuri, magistraţii au solicitat reprezentantului Ministerului Sănătăţii o serie de documente lipsă la dosarul cauzei, pe care trebuie să le depună până la termenul următor.
Instanţa Curţii de Apel se va pronunţa la 1 iunie în ceea ce priveşte suspendarea actelor administrative, urmând ca în anularea acestora, instanţa să se pronunţe ulterior.
Printr-o decizie a Ministerului Sănătăţii, în judeţul Braşov au fost închise începând cu 1 aprilie, spitalele municipiilor Săcele şi Codlea, precum şi cel din oraşul Victoria.
La jumătatea lunii aprilie, consilierii locali din Codlea au hotărât să-şi doneze indemnizaţiile de şedinţă pentru a redeschide camera de gardă a spitalului municipal care funcţionează numai cu program de zi.
De asemenea, a fost deschis un cont în care locuitorii municipiului şi nu numai pot face donaţii pentru funcţionarea camerei de gardă.
Consilierul local Erwin Albu a declarat, miercuri, pentru AGERPRES că, de la redeschiderea camerei de gardă unde lucrează fără salariu patru medici, şase asistente plus infirmiere, au solicitat îngrijiri de urgenţă 400 de localnici, circa 30 de persoane pe zi. AGERPRES/AS - Jana Pintili)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Braşov: Facultatea de Medicină solicită Ministerului Sănătăţii suplimentarea locurilor pentru rezidenţiat Facultatea de Medicină din Braşov va înainta, în perioada următoare, Ministerului Sănătăţii un memoriu prin care solicită suplimentarea locurilor pentru pregătirea în rezidenţiat după ce Centrului din municipiu i-au fost alocate, în acest an, 48 de locuri din cele 124 solicitate, lucru care va afecta...
Braşov: Deschiderea serviciului de urgenţe stomatologice aşteaptă de un an aprobarea Ministerului Sănătăţii Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov aşteaptă de aproape un an aprobarea Ministerului Sănătăţii pentru deschiderea în cadrul unităţii medicale a unui serviciu de urgenţe stomatologice, pentru care există deja spaţiul şi aparatura necesară achiziţionată anul trecut cu fonduri de la Consiliul Judeţean...
Braşov: Consilierii de la Codlea donează indemnizaţiile de şedinţă pentru funcţionarea camerei de gardă Consilierii locali din municipiul Codlea au hotărât ca, începând de marţi, să doneze indemnizaţiile de şedinţă pentru a putea funcţiona o cameră de gardă la Spitalul municipal închis la data de 1 aprilie, a declarat, pentru AGERPRES, consilierul local Erwin Albu.
Braşov: SCJU a fost inclus în subprogramul Ministerului Sănătăţii de reconstrucţie mamară după mastectomie Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Braşov, a fost inclus, alături de alte spitale din nouă centre universitare, în subprogramul din cadrul Programului naţional de oncologie care priveşte reconstrucţia mamară după mastectomie, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, coordonatorul sub...
Braşov: Spitalul din Codlea are nevoie de cel puţin 60 de angajaţi pentru a fi redeschis Spitalul municipal Codlea are nevoie de cel puţin 60 de angajaţi - medici, asistente, infirmiere - pentru a se redeschide, a declarat, luni, pentru AGERPRES, dr. Claudia Coste, directorul instituţiei.
Braşov: Controale la spitalele implicate în cazul morţii bătrânei externate în papuci şi în cel privind transportul bolnavilor Două cazuri grave semnalate în ultimele zile la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov şi la Spitalul Tractorul, respectiv moartea unei bătrâne de 82 de ani externată în papuci şi halat, precum şi transportul bolnavilor cu o ambulanţă foarte veche, au provocat o serie de controale la cele două unităţi...