Cele mai citite
 


Dominique Strauss-Kahn, sub supraveghere anti-sinucidere în închisoare (NBC)
joi, 19 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Dominique Strauss-Kahn a fost plasat de conducerea închisorii Rikers Island (New York) sub supraveghere anti-sinucidere, a anunţat marţi canalul american NBC, citat de AFP.
Pe site-ul său internet, canalul relatează că supravegherea, ordonată din motive de precauţie de o echipă medicală a închisorii, înseamnă că deţinutul este controlat din 15-30 minute, poartă uniforma închisorii şi încălţăminte fără şireturi.

Răspunzând întrebărilor AFP pe acestă temă, un purtător de cuvânt al administraţiei penitenciarelor din New York a spus într-un comunicat că 'starea de sănătate a unui deţinut este confidenţială'. 'Regulamentul stipulează ca fiecare deţinut să fie evaluat în funcţie de riscul de a-şi face rău lui însuşi sau celorlalţi', a adăugat el. 'Administraţia penitenciarelor din New York respectă aceleaşi reguli de securitate şi sănătate pentru toţi deţinuţii', arată comunicatul.

Directorul general al FMI, în vârstă de 62 de ani, a fost închis luni la Rickers Island, după ce o judecătoare a refuzat eliberarea lui pe cauţiune. DSK este acuzat de agresiune sexuală şi tentativă de viol, în urma unei plângeri depuse de o cameristă de la hotelul unde era cazat. Următoarea audiere a lui Strauss-Kahn va avea loc vineri.AGERPRES/ (Lelia Bretan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Deţinut decedat, după o tentativă de suicid Un deţinut aflat în custodia Penitenciarului Galaţi a murit la Spitalul de Urgenţă Galaţi, în urma unei tentative suicidare prin spânzurare, a declarat, joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al penitenciarului, comisar Safta Trincu.
Galaţi: Tentativă de suicid în penitenciar Un deţinut din Penitenciarul Galaţi, condamnat la cinci ani şi două luni pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, a încercat să se sinucidă prin spânzurare, se arată într-un comunicat transmis marţi de purtătorul de cuvânt al instituţiei, subcomisar Safta Bratulea.
Iaşi: Deţinut adus la spital după ce a încercat să se sinucidă Un deţinut de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi a fost adus la Spitalul Sfântul Spiridon pentru îngrijiri medicale, după ce a încercat să se sinucidă.
Un deţinut de la Penitenciarul Craiova, găsit spânzurat Un deţinut, în vârstă de 36 de ani, de la Penitenciarul Craiova a fost găsit spânzurat sâmbătă dimineaţă în grupul sanitar al camerei de detenţie.
Iaşi: Deţinutul cu dublă tentativă de suicid a murit Un deţinut de la Penitenciarul din Botoşani, adus la Spitalul Universitar 'Sfântul Spiridon' din Iaşi cu gâtul tăiat, a murit după ce a sărit de la primul etaj al Clinicii ORL.
Un deţinut de la Penitenciarul Jilava a decedat Un deţinut de la Penitenciarul Jilava, cunoscut cu afecţiuni cardiovasculare, a decedat vineri în ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-i salva viaţa, a declarat, pentru AGERPRES, Carmen Uţoiu, ofiţer de presă la Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP).