Cele mai citite
 


Egipt: Parchetul cere ca Hosni Mubarak să fie examinat din nou
joi, 19 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Parchetul general egiptean a anunţat miercuri că a cerut ca fostul preşedinte Hosni Moubarak, aflat în detenţie preventivă la spitalul din Sharm el-Sheikh, să fie examinat din nou pentru a se stabili dacă starea sa de sănătate permite transferul într-un spital de penitenciar, informează AFP.
Procurorul general Abdel Meguid Mahmoud a însărcinat o echipă de cardiologi să-l reexamineze pe fostul preşedinte Mohammed Hosni Mubarak pentru a vedea care este starea de sănătate a acestuia, se arată într-un comunicat.

El a cerut de asemenea acestor medici să evalueze spitalele din închisorile Tora şi Mazraa, în sudul capitalei Cairo, pentru a stabili dacă sunt suficient echipate pentru a-l primi pe fostul preşedinte egiptean.

Mubarak, 83 de ani, care a demisionat la 11 februarie în urma unei revolte populare, se află la spitalul internaţional din Sharm el-Sheikh, unde a fost plasat în detenţie preventivă la 13 aprilie în urma unei crize cardiace survenite în timpul unui interogatoriu.AGERPRES/(Violeta Gheorghe)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Egipt: Condamnarea lui Mubarak la trei ani de închisoare, anulată; dosarul va fi rejudecat Condamnarea la trei ani de închisoare pentru fostul preşedinte egiptean Hosni Mubarak a fost anulată marţi, în apel, de Curtea de Casaţie de la Cairo, în ultimul său proces, care a menţinut detenţia sa într-un spital militar, relatează France Presse.
Mubarak este tratat de cancer în Arabia Saudită (presă) Cairo, 2 mar /Agerpres/ - Fostul preşedinte egiptean Hosni Mubarak este supus unui tratament medical împotriva cancerului în Arabia Saudită, scrie cotidianul egiptean Al-Akhbar în ediţia de miercuri, contrazicând astfel informaţiile oficiale cu privire la situaţia lui Mubarak.
Procesul intentat lui Hosni Mubarak: A treia rundă de audieri A treia rundă de audieri în cadrul procesul intentat fostului preşedinte egiptean Hosni Mubarak a început luni, la Cairo, informează agenţiile de presă internaţionale.
Hosni Mubarak, transferat la un spital militar din apropiere de Cairo (presă) Fostul preşedinte egiptean Hosni Mubarak a fost transferat la un spital militar din apropiere de Cairo din unitatea medicală în care era internat în staţiunea Sharm El-Sheikh, informează sâmbătă pe site-ul său ziarul egiptean Ahram, citat de Xinhua.
Mubarak se află tot în spitalul din Sharm El-Sheikh Fostul preşedinte egiptean Hosni Mubarak se află tot în spitalul din Sharm El-Sheikh, împreună cu soţia sa Suzanne, informează agenţia Mena care citează declaraţia făcută duminică de o sursă oficială - transmite Xinhua.
Hosni Mubarak poate suferi un infarct în orice moment (oficial) Fostul preşedinte egiptean Hosni Mubarak poate suferi un infarct în orice moment, conform declaraţiei dată de un oficial al penitenciarului în care acesta este închis, în urma unei condamnări la închisoare pe viaţă, conform Xinhua.