Cele mai citite
 


Eveniment umanitar susţinut prinj muzică
joi, 19 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Trupe cunoscute de folk, rock, jazz şi electro s-au alăturat, în perioada 13-18 mai, campaniei de strângere de fonduri pentru singurul bebeluş din ţară care a supravieţuit leucemiei congenitale, se arată într-un comunicat de presă transmis miercuri AGERPRES de Club A.
În cadrul celei de-a şaptea ediţii a Festivalului 'Club A', a fost amplasată o urnă în incinta clubului, unde se pot face donaţii pentru Marian Teofan.
Bebeluşul are nevoie de 140.000 euro pentru a beneficia de un transplant de celule stem hematopoietice, procedură care nu poate avea loc decât în străinătate.
Donatorii pot intra în posesia unui CD oferit de una dintre trupele participante la festival şi a unui tricou imprimat.
Până în prezent, cu ajutorul donatorilor, s-au strâns aproximativ 25.000 de euro.
În cursa pentru viaţă, Marian are nevoie în continuare de sprijin pentru efectuarea transplantului. Printre artiştii care au cântat în festival pe scena amplasată în zona Lipscani se numără: Iris, OCS, Nicu Covaci, Blazzaj, Mike Godoroja & Blue Spirit, Voodoo şi Stonebox.
Conturile în care se pot face donaţii sunt deschise la BRD Iaşi, agenţia Poitiers, pe numele Grierosu Vasile: Cont lei - RO53 BRDE 240S V653 5750 2400; Cont euro - RO12 BRDE 240S V7650 3622 400.
De asemenea, se pot face donaţii prin telefon la numărul, valabil doar în reţeaua Romtelecom, 0900.900.086, apel în valoare de 6 euro. AGERPRES /(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Campanie de strângere de fonduri pentru Clinica de Oncopediatrie 'Louis Ţurcanu' de la Timişoara, demarată de Asociaţia 'Salvează Vieţi' Bucureşti, 2 dec /Agerpres/ - O campanie de strângere de fonduri pentru Clinica de Oncopediatrie 'Louis Ţurcanu' de la Timişoara a fost lansată joi de Asociaţia Salvează Vieţi, prin aceasta propunându-se înfiinţarea primului centru de excelenţă în diagnoza şi tratamentul cancerului limfatic din România...
Dr. Istvan Benedek consideră necesară înfiinţarea Registrului Naţional de Transplant Pacienţii români care necesită un transplant de celule stem plătesc între 200.000 şi 250.000 euro în străinătate, în condiţiile în care în ţară un astfel de transplant costă între 30.000 şi 60.00 de euro, din cauza lipsei unui Registru Naţional de Transplant, în care să figureze potenţialii donatori...
Centru de transplant de celule stem, inaugurat la Spitalul Universitar Un nou centru de transplant de celule stem, cel de-al cincilea din România, a fost inaugurat luni la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB).
Registrul Naţional al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice - funcţional Patru vieţi au fost salvate până în prezent în urma procedurilor de transplant de celule stem de la donatori neînrudiţi realizate în unităţile sanitare româneşti, a declarat dr. Aurora Dragomirişteanu, directorul general al Registrului Naţional al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice.
Platinum introduce asigurările pentru transplantul de celule stem Asigurarea pentru transplant de celule stem, Stem Cell, va acoperi, pentru o primă anuală de 120 de euro, toate costurile şi cheltuielile generate de un transplant de celule stem, efectuat atât în România, cât şi în UE, a declarat, marţi, Anca Băbăneaţă, CEO Platinum Asigurări, la lansarea noului produs...
Curs internaţional de transplant de celule stem, la Târgu Mureş Târgu Mureş, 24 mai /Agerpres/ - Cei mai buni 20 de profesori şi specialişti din Europa din domeniul transplantului cu celule stem oferă, începând luni, la Târgu Mureş, timp de trei zile, un curs intensif de hematologie, la care şi-a anunţat prezenţa 100 de cursanţi din întreaga lume.