Cele mai citite
 


Presupusa victimă a lui Dominique Strauss-Kahn este bolnavă de SIDA?
joi, 19 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Viata Sexuala
 

O organizaţie de ajutorare a bolnavilor de SIDA i-a închiriat apartamentul cameristei care ar fi fost agresată sexual de directorul general al FMI, Dominique Strauss-Kahn, relatează miercuri cotidianul belgian Le Soir, citând informaţii publicate de New York Post.

Conform ziarului american, aceasta ar fi ocupat un apartament la etajul al patrulea al unui imobil, împreună cu fiul ei de 15 ani. Un responsabil citat de New York Post afirmă că este necesar ca cel puţin un adult să fie seropozitiv pentru a putea locui într-unul din aceste apartamente.

Totuşi, notează Le Soir, nu se poate afirma că femeia este purtătoare a virusului HIV, din cauza secretului medical.

Potrivit New York Times, cheia camerei de hotel în care stătea Dominique Strauss-Kahn ar putea furniza elemente interesante privind agenda problematică a directorului general al FMI. Prezentatorul Gilles Klein a explicat în emisiunea 'Arret sur Images' că aceste chei înregistrează date importante privind orele de intrare şi de ieşire din camere. În final, ziarul se întreabă cât timp s-a scurs între momentul în care camerista a deschis uşa camerei şi cel în care Strauss-Kahn a închis-o.AGERPRES/(Florin Ştefan)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
SIDA: Virusul HIV se transmite în medie cu o frecvenţă de 1/900 de contacte sexuale neprotejate O persoană heterosexuală infectată cu HIV va transmite acest virus unui partener sexual cu o frecvenţă medie de 1/900 de acte sexuale neprotejate, conform unui nou studiu realizat în Africa, transmite LiveScience.com.
Închisorile româneşti luptă împotriva răspândirii SIDA şi a TBC România comunistă era un vast bârlog de spioni şi de paranoia, cu mii de persoane închise într-unul dintre cele mai crude sisteme de detenţie din Europa de Est. La 20 de ani după căderea comunismului, în spatele gratiilor deţinuţii stau din alte cauze, însă au în continuare multe motive de a se teme...
Tuberculoza şi SIDA afectează major sănătatea ruşilor /Washington Post/ Rusia se consideră membru cu drepturi depline al comunităţii internaţionale, cu nimic mai prejos de asemenea grei precum SUA şi China. Cu toate acestea, în probleme de sănătate a populaţiei Rusia se află în compania Botswanei, subliniază cotidianul The Washington Post, preluat de Inopressa.ru.
Virusul HIV progresează în Europa, însă cazurile de SIDA sunt în scădere /raport/ Virusul SIDA /HIV/ a continuat să progreseze în Europa în 2010, dar tratamentele fac să scadă numărul de cazuri unde boala se declanşează efectiv, potrivit unui raport comun al Centrului European de Control şi Prevenţie a Bolilor /ECDC/ şi Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii /OMS/, publicat miercuri şi...
SIDA a apărut la Kinshasa în anii '20, dezvăluie istoria genetică a virusului HIV (studiu) Istoricul maladiei SIDA a început la Kinshasa, capitala Republicii Democratice Congo, în anii '20, înainte de a se răspândi într-o lumea aflată în plină în schimbare, notează un studiu publicat în revista "Science" şi elaborat de o echipă internaţională de cercetători, care au reconstituit istoria genetică...
SIDA: descoperirea a doi anticorpi care blochează 90% din tulpinile HIV O echipă de cercetători americani a anunţat descoperirea a doi anticorpi puternici care neutralizează 90% din totalul tulpinilor virusului HIV, care provoacă SIDA, conform unui studiu publicat joi, transmite AFP.