Cele mai citite
 


Octupleţii din Los Angeles vor fi protagoniştii unui reality-show
duminică, 26 iulie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Pediatrie
 

/Los Angeles Times/

Los Angeles, 26 iul/Agerpres/ - Mama octupleţilor născuţi la Los Angeles în ianuarie 2009 a semnat un contract cu o societate de producţie TV, prin care copiii săi vor participa timp de trei ani la un reality-show, pentru care vor încasa 250.000 dolari, scrie Los Angeles Times, citat de AFP.

Conform contractului semnat cu Eyeworks, octupleţii Nadyei Suleman, ca şi ceilalţi 6 copii, vot primi împreună 125.000 de dolari pentru 36 de zile de filmări în primul an, 75.000 de dolari pentru 21 de zile de filmări în al doilea an şi 50.000 de dolari pentru 14 zile în al treilea an, precizează Los Angeles Times pe pagina sa de internet.

Contractul, care trebuie aprobat de un judecător, a fost depus vineri la Curtea Superioară din Los Angeles, adaugă cotidianul, reluat de AFP.

Cei 14 copii, dintre care cel mai mare are 8 ani, nu vor putea dispune de aceşti bani decât la 18 ani. Filmările, al căror conţinut nu a fost dezvăluit, ar trebui să înceapă pe 1 septembrie. Eyeworks TV, societate olandeză specializată în programe reality-show, are filiale în ţări ca Statele Unite, Argentina, Australia şi în multe state din Europa.

Nadya Suleman, 33 ani, i-a născut pe octupleţi pe 26 ianuarie 2009. Ea a fost subiectul unei controverse naţionale când s-a aflat că este necăsătorită, şomeră şi că avea deja 6 copii înainte de a naşte octupleţii, concepuţi, ca şi fraţii lor, prin inseminare artificială, cu sperma unui donator. AGERPRES/ (Lelia Bretan)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
SUA: Autorităţile sanitare au retras licenţa medicului unei mame de octupleţi Consiliul Medical al statului California (SUA) a retras licenţa doctorului Michael Kamrava care a implantat 'un număr excesiv' de embrioni pacientei Nadya Suleman, care în 2009 a născut opt bebeluşi, a semnalat recent CNN.
Trei persoane de la clinica Sabyc, reţinute pentru trafic cu ovule Bucureşti, 20 iul /Agerpres/ - Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate şi Terorism (DIICOT) au reţinut, în noaptea de duminică spre luni, trei persoane, într-o anchetă privind traficul cu ovule de la clinica de chirurgie estetică şi fertilizare in vitro "Sabyc" din Bucureşti
Germania: Cvadrupleţii mamei de 65 de ani se confruntă cu 'mari riscuri' de sănătate Cvadrupleţii născuţi prematur de o femeie de 65 de ani din Germania se confruntă cu 'mari riscuri' de sănătate, au anunţat miercuri medicii de la spitalul berlinez unde s-au născut copiii acum o săptămână. Doi dintre cei patru bebeluşi, veniţi pe lume după numai 26 de săptămâni de sarcină, la 19 mai...