Cele mai citite
 


Un american a mâncat cel de-al 25.000 Big Mac din viaţa sa
joi, 19 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un gardian de închisoare pensionar a mâncat marţi cel de-al 25.000 Big Mac din viaţa lui, în cadrul unei ceremonii, la un fast-food McDonald's din orăşelul în care trăieşte, Fond du Lac, la 39 de ani după ce a servit primul sandwish de acest fel, conform publicaţiei britanice The Telegraph.
Cartea Recordurilor Guinness i-a recunoscut "performanţele" lui Don Gorske încă de acum trei ani,când acesta mâncase cu 2.000 de sandvişuri Big Mac mai puţin. Pensionarul în vârstă de 59 de ani a precizat că nu intenţionează să se oprească aici.

"Am să mănânc Big Mac până la moarte. Nu am nicio intenţie să mă opresc sau să schimb ceva din dieta mea alimentară. Este felul meu preferat de mâncare. Nu s-a schimbat nimic de 39 de ani şi în fiecare dimineaţă când mă trezesc abia aştept să-mi mănânc sandvişul", a declarat el.

Don Gorske, care apare şi în documentarul din 2004 "Super Size Me", care abordează critic industria fast food, nu corespunde deloc stereotipului despre supraponderalii consumatori de "junk food". Groske este suplu şi face mişcare regulat. Analizele lui de sânge sunt foarte bune, iar medicii l-au asigurat că nu are un nivel ridicat al colesterolului.

Adevărata obsesie a lui Don Gorske pentru Big Mac a început la 17 mai 1972, când şi-a cumpărat trei astfel de sandvişuri pentru a sărbători achiziţionarea unui nou autoturism. Sandvişurile i-au plăcut atât de mult încât s-a întors de încă două ori în acea zi la Mc Donald's, cumpărând încă 6 Big Mac.

Ultima zi în are nu a mâncat cel puţin un Big Mac a fost în 2000, de Ziua Recunoştinţei, când a uitat să se aprovizioneze şi restaurantul fast-food din localitatea sa a fost închis.

Pasionatul consumator de Big Mac recunoaşte că îi plac şi alte feluri de mâncare, dar cel mai mult iubeşte acest sandviş, motiv pentru care soţia sa, Mary, o asistentă medicală, nu trebuie să-i gătească niciodată.AGERPRES/(Codruţ Bălu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Asistenta medicală care s-a sinucis după farsa a doi redactori radio a lăsat o scrisoare de adio Jacintha Saldanha, asistenta medicală care a căzut pradă farsei a doi DJ australieni - aceştia au obţinut informaţii despre starea de sănătate a lui Kate Middleton dându-se drept regina Angliei şi prinţul Charles - şi s-a sinucis din această cauză ar fi lăsat o scrisoare de adio.
Asistenţa medicală acordată grupurilor vulnerabile, cheia combaterii tuberculozei, afirmă două agenţii europene de sănătate Două agenţii europene de sănătate au subliniat, într-un raport dat publicităţii joi, necesitatea mai multor programe orientate spre grupurile vulnerabile - cum ar fi persoanele fără adăpost, consumatorii de droguri şi imigranţii din ţările cu rate ridicate de tuberculoză - pentru a reduce răspândirea...
Asistentă medicală la Biroul de Medicina Muncii Piteşti, reţinută pentru trafic de influenţă Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Piteşti au reţinut-o şi efectuează cercetări faţă de Ancuţa Marilena Avram, asistent medical la Biroul de Medicina Muncii Piteşti, acuzată de trafic de influenţă în formă continuată, informează un comunicat al DNA remis marţi AGERPRES.
Asistentă medicală la Biroul de Medicina Muncii Piteşti, deferită justiţiei de DNA Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Piteşti au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatei Marilena Ancuţa Avram, asistentă medicală la Biroul de Medicina Muncii Piteşti în perioada faptelor, pentru trafic de influenţă, în formă continuată.
Asistenţă medicală la cele patru centre de informare ale Primăriei Sectorului 3 Populaţia poate primi asistenţă medicală din partea echipelor mobile ale Spitalului Clinic 'Dr. Victor Babeş', începând de vineri, între orele 10.00- 14.00, la cele patru centre de informare ale Primăriei Sectorului 3, informează un comunicat de presă al autorităţii locale.
Asistenta medicală, victimă a farsei despre Kate Middleton, a încetat din viaţă Asistenta medicală Jacintha Saldanha de la spitalul King Edward VII, care a căzut victimă farsei puse la cale de doi realizatori de radio din Australia, a încetat din viaţă, conform unui comunicat al spitalului la care muncea, transmite Associated Press.