Cele mai citite
 


Willbrook International lansează cardul exclusivist Black Card
joi, 19 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Willbrook International oferă clienţilor săi servicii private premium prin cardul exclusivist Black Card, se arată într-un comunicat al dezvoltatorului de origine britanică.
Black Card este un card de beneficii, conceput special pentru nevoile şi dorinţele clienţilor, oferindu-le o gamă de privilegii şi reduceri substanţiale în activităţile de zi cu zi, în restaurante, saloane şi clinice de sănătate, frumuseţe, fitness, pentru comerţ de lux şi călătorii.
'Black Card a fost conceput pentru a le oferi suportul nostru în a se acomoda cât mai repede cu viaţa din România, având în vedere că majoritatea chiriaşilor noştri sunt expatriaţi, ambasadori sau şefi de companii multinaţionale. Willbrook International promovează un concept de viaţă unic şi îşi invită chiriaşii să facă parte din acestă comunitate', declară Daiana Voicu, managing partner Willbrook International.
Willbrook a dezvoltat proiectul imobiliar Oxford Gardens, care se întinde pe o suprafaţă de 168.935 metri pătraţi şi include 204 vile. Pe lângă beneficiul utilizării cardului exclusivist 'Black Card', Willbrook International oferă chiriaşilor săi servicii care includ locuri de joacă pentru copii, piscine, spa, restaurant, wine bar, terenuri de tenis, servicii de concierge, toate reunite sub forma unui club de cinci stele cu o suprafaţă de 6.000 metri pătraţi. Întreaga investiţie se ridică la suma de 100 milioane de euro.
Ansamblul rezidenţial Oxford Gardens va găzdui primul centru medical din reţeaua pe care compania o va dezvolta în viitor - Willbrook Medical Center. Scopul acestui centru este de a deservi chiriaşii şi comunitatea de expaţi care locuiesc în acest ansamblu şi în alte complexuri dezvoltate de Willbrook International.
Începând cu 1998, Willbrook International a dezvoltat imobile rezidenţiale de lux, clădiri de birouri, cladiri tip shopping mall şi industria­le în România, Cehia, Letonia, Georgia, Bulgaria şi Turcia.AGERPRES/(AS-Carmen Marinescu )
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Investiţie de 13 milioane de euro în Centrul de Radioterapie Oncologică de la Suceava Un Centru de Radioterapie Oncologică la standarde europene va deveni funcţional la Suceava după ce Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) şi reprezentantul firmei clujene care va realiza investiţia au semnat contractul de concesionare a 1.000 de metri pătraţi destinaţi construcţiei acestui Centru, a declarat...
Sanofi-Aventis, investiţie de 700.000 euro într-un nou centru de distribuţie de farmaceutice Grupurile Sanofi-Aventis şi FM Logistic au inaugurat vineri, în comuna Chiajna (jud. Ilfov), noul centru de distribuţie a medicamentelor comercializate de către grupul Sanofi-Aventis România, prin intermediul căruia se derulează întreaga activitate comercială a grupului Sanofi-Aventis în ţara noastră...
Spitalul OncoFort, cea mai mare investiţie medicală din anul 2013, a fost inaugurat cu o operaţie în premieră pentru România Odată cu inaugurarea primului spital din reţeaua proprie, efortul investiţional de aproape 2 ani al companiei Gral Medical a fost încununat cu succes. Este un pas important atât pentru shareholderi cât şi pentru dezvoltarea sectorului medical privat, sector ce a stagnat la nivel de investiţii...
Primul Centru Medical de Recuperare Sportivă din ţară, la Târgu Mureş Primul Centru Medical de Recuperare Sportivă din România a fost inaugurat, miercuri, de centrul Nova Vita San din Târgu Mureş.
Buzău: Un nou centru de dializă, investiţie de 3 milioane de euro Consiliul judeţean Buzău a aprobat vineri concesionarea unei suprafeţe de teren de 2.078 de metri pătraţi în vederea construirii unui centru medical de dializă, investiţie în valoare de 3 milioane de euro. Iniţiativa aparţine unei firme de profil din Capitală.
Investiţie de peste 16 milioane de euro în noul centru logistic Farmexim Grupul Farmexim a inaugurat noul său centru logistic în Baloteşti, în urma unei investiţii de peste 16 milioane euro, informează un comunicat al companiei, remis luni AGERPRES.