Cele mai citite
 


Botoşani: Spitalul Judeţean 'Mavromati' va fi reabilitat cu 36 milioane de lei
vineri, 20 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Judeţean (CJ) Botoşani a finalizat procedura de licitaţie pentru atribuirea lucrărilor de modernizare a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati", a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, preşedintele CJ, Mihai Ţâbuleac.
Potrivit acestuia, în urma evaluării ofertelor tehnice şi financiare ale celor trei licitanţi, lucrările au fost adjudecate de asocierea de firme dintre Electroalfa Internaţional Botoşani şi Victor Construct Botoşani.
"Această licitaţie s-a tranşat pentru suma de aproximativ 36 de milioane de lei. Au mai participat la competiţie încă doi ofertanţi. Este vorba de Intracom Construct Pantelimon- Ilfov şi asocierea dintre Vamed România Bucureşti şi Valve Internaţional Brăila. Chiar dacă aceşti doi ofertanţi au venit cu preţuri mai mici, din raportul de evaluare a rezultat că ofertele pe care le-au susţinut sunt inacceptabile şi neconforme", a afirmat Ţâbuleac.
Contractul dintre executant şi CJ Botoşani urmează a fi semnat până la sfârşitul lunii mai, în cazul în care ceilalţi ofertanţi nu vor contesta licitaţia. Durata de realizare a investiţiei este de 36 de luni.
Modernizarea Spitalului Judeţean "Mavromati" are loc în baza unui proiect cu finanţare europeană în cadrul Programului Operaţional Regional. Proiectul are, alături de componenta de reabilitare a clădirii, şi o componentă de dotare a spitalului cu aparatură medicală. AGERPRES/ (A - Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Spitalul Judeţean "Mavromati" aşteaptă aprobarea noii structuri organizatorice după comasare Noua structură organizatorică a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati" din Botoşani, rezultată din comasarea cu Spitalul de Copii, Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie şi Spitalul de Psihiatrie, nu a fost aprobată de Ministerul Sănătăţii, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, vicepreşedintele...
Botoşani: Sindicaliştii din Spitalul Judeţean ies în stradă pentru a cere comasarea cu alte trei spitale Angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani vor picheta, pe 29 septembrie, Consiliul Judeţean (CJ), a declarat liderul sindical al spitalului, Lia Temciuc.
Botoşani: Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati a demisionat Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani, Viorel Iliuţă, a demisionat din funcţie luni pe fondul problemelor financiare ale unităţii.
Botoşani: Spitalul Judeţean 'Mavromati' ar putea deveni cel mai mare spital din ţară Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' ar putea deveni, în urma comasării cu Spitalul de Psihiatrie, Spitalul de Copii şi Spitalul de Obstretică şi Ginecologie, cel mai mare spital din ţară. Managerul instituţiei, medicul Ovidiu Mimor, a anunţat, joi, că noua organigramă a instituţiei, prevede existenţa...
Botoşani: Proteste la Spitalul Judeţean "Mavromati" faţă de respingerea comasării Aproximativ 100 de cadre medicale şi pacienţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati" Botoşani au protestat, joi dimineaţă, în faţa unităţii, în semn de nemulţumire faţă de decizia autorităţilor judeţene de a refuza comasarea spitalelor din judeţ.
Botoşani: Anchetă la Spitalul Judeţean Mavromati după ce un medic a acuzat asistentele şi infirmierele de incompetenţă Managerul general al Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati", Viorel Iliuţă, a dispus, sâmbătă, declanşarea unei anchete administrative, după ce un medic neonatolog de pe Secţia de obstretică-ginecologie a sesizat lipsa de competenţă a unor asistenţi medicali.