Cele mai citite
 


Campanie de salubrizare a Capitalei, iniţiată de Prefectură şi primăriile de sector
vineri, 20 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O comisie constituită la nivelul Prefecturii Municipiului Bucureşti şi primăriile de sector va demara, săptămâna viitoare, o campanie de salubrizare a Capitalei, a anunţat joi, prefectul Mihai Cristian Atănăsoaei.
"Ştiu că sunt terenuri care nu sunt ale statului, pe care zac cantităţi impresionante de gunoaie - un pericol real pentru sănătate. Va trebui să evaluăm cum stăm realmente pe acest subiect", a declarat Atănăsoaei, la aniversarea a 20 de ani de activitate a Ligii Asociaţiei de Proprietari Habitat (LAPH).
El i-a îndemnat pe preşedinţii asociaţiilor de locatari prezenţi la manifestare să sesizeze Prefectura dacă vor constata probleme punctuale legate de curăţenia în Capitală, pentru a le rezolva cu promptitudine.
În context, Atănăsoaei a susţinut că întrebarea referitoare la curăţenia Capitalei, cuprinsă în referendumul privind Legea Bucureştiului, este extrem de actuală, importantă, răspunsurile cetăţenilor putând determina Consiliul General al Municipiului Bucureşti să promoveze cele mai bune politici în domeniu.
Pe de altă parte, prefectul Capitalei a admis faptul că Bucureştiul este mult mai curat decât în urmă cu câţiva ani, iar acest lucru se datorează şi primarilor de sector, care au înţeles să se implice în dezvoltarea oraşului.
Cât priveşte colaborarea Prefecturii cu asociaţiile de proprietari, el a spus că aceste relaţii trebuie să fie mai apropiate, se se desfăşoare într-un ritm mai accelerat, pentru că unele dintre problemele ridicate se pliază pe activitatea Prefecturii.
LAPH, al cărei preşedinte este Mihai Mereuţă, este constituită din 15.000 de asociaţii de proprietari din 31 de judeţe ale ţării. AGERPRES / (A - Sorin Peneş)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Campanie de vaccinare la Mironu, unde evoluzează un focar de oreion Copiii din satul sucevean Mironu, în comuna Valea Moldovei, sunt vaccinaţi împotriva oreionului, după ce de la începutul anului în localitate au fost înregistrate peste 60 de cazuri de îmbolnăviri, unele necesitând internare din cauza complicaţiilor apărute.
Campanie de informare şi responsabilizare a românilor privind factorii de risc cardiovascular Aproximativ 6.000 de români din toată ţara vor putea beneficia de testări medicale gratuite în cadrul Campaniei care se va derula în perioada 28 mai - 2 iunie 2012, în 18 oraşe, având drept scop conştientizarea în rândul populaţiei a factorilor de risc cardiovascular şi a consecinţelor acestora asupra...
Valeriu Turcan: 'Informaţiile privind boala preşedintelui, o campanie instrumentată politic!' Informaţiile cu privire la faptul că preşedintele Traian Băsescu ar avea probleme de sănătate fac parte dintr-o 'amplă campanie de intoxicare' la nivel naţional, a declarat, luni, Valeriu Turcan, purtător de cuvânt al şefului statului.
Otrăvirea lui Iuşcenko: medicii austrieci audiaţi la Viena Viena, 26 feb /Agerpres/ - Medicii austrieci care l-au tratat pe fostul preşedinte ucrainean Viktor Iuşcenko, a cărui otrăvire în anul 2004 nu a fost niciodată elucidată, sunt interogaţi la Viena în prezenţa agenţilor serviciilor secrete ucrainene, afirmă cotidianul Krone Zeitung în ediţia sa de sâmbătă...
Cluj: Campanie de informare privind fibrilaţia atrială, o afecţiune cu mare incidenţă în România Mai multe organizaţii medicale şi ale pacienţilor au lansat o campanie de informare privind depistarea precoce a fibrilaţiei atriale, afecţiune cu care se confruntă foarte mulţi români.
Campanie umanitară "Sângele este viaţă" - între 4 martie şi 30 aprilie Campania umanitară "Sângele este viaţă" se va desfăşura între 4 martie şi 30 aprilie, fiind dedicată strângerii de fonduri pentru achiziţia de echipamente medicale performante necesare păstrării sângelui şi produselor conexe în condiţii optime mai mult timp, informează un comunicat al Fundaţiei Star...