Cele mai citite
 


Secretarul general al NATO spitalizat de urgenţă la Bruxelles
marţi, 21 iulie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Bruxelles, 21 iul /Agerpres/ - Secretarul general al NATO, Jaap de Hoop Scheffer, a fost spitalizat marţi de urgenţă la Bruxelles din cauza unei indispoziţii datorate unei tromboze arteriale, a anunţat purtătorul de cuvânt al Alianţei, citat de AFP.

''Secretarul general a fost dus la spital unde medicii i-au extras un mic cheag de sânge care obstrucţiona o arteră'', a declarat James Appathurai pentru l'AFP, fără să precizeze localizarea exactă a accidentului vascular.

El a precizat că fostul ministru olandez de externe, în vârstă de 61 de ani, ''se află acum la terapie intensivă pentru câteva ore'' şi că ''va mai rămâne sub supraveghere în spital câteva zile''.

''Medicii contează pe recuperarea sa completă'', a adăugat Appathurai.

La începutul după-amiezii, lui Jaap de Hoop Scheffer i s-a făcut rău în cursul inaugurării, într-un parc din centrul Bruxelles-ului, a unui ''sat al NATO''. AGERPRES/(Angela Sârbu)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Javier Solana, fost secretar general al NATO: Am donat un rinichi unei persoane foarte dragi Fostul secretar general al NATO, Javier Solana, 70 de ani, a mărturisit că a donat un rinichi 'unei persoane foarte dragi', scrie El Pais în ediţia online.
Mr. Zoicaş(EADRCC NATO):Centrul Mobil de Pregătire a Populaţiei şi a Personalului de Intervenţie al MAI ar putea fi replicat în alte state Centrul Mobil de Pregătire a Populaţiei şi a Personalului de Intervenţie al MAI, care a luat parte la prima sa misiune la 'Digital Exercise and Seminar on Civil military cooperation on health disaster response' de la Târgu Mureş, ar putea fi replicat de către NATO şi în alte state.
Un avion NATO, pus la dispoziţia transferurilor de răniţi din 'Colectiv' Un avion al NATO de tip C-17 va fi pus, duminică, la dispoziţie, pentru transferul răniţilor din clubul ''Colectiv'' în străinătate, a declarat, la postul B1 TV, ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa.
Centrul Naţional de Formare în Asistenţă Medicală de Urgenţă de la Târgu Mureş ar putea deveni centru de instruire NATO Şeful Departamentului pentru situaţii de urgenţă din Ministerul Afacerilor Interne, secretarul de stat Raed Arafat, a declarat sâmbătă că Centrul Naţional de Formare în asistenţă medicală de Urgenţă de la Târgu Mureş ar putea deveni centru de instruire pentru specialişti din cadrul Centrului NATO de...
Constanţa: Heliportul Spitalului Judeţean, modernizat de trupe NATO de la Baza militară Mihail Kogălniceanu Heliportul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa va fi modernizat de forţele NATO de la Baza militară Mihail Kogălniceanu pentru a putea fi utilizat şi de aeronave militare, nu doar de elicoptere SMURD, a declarat, miercuri, managerul unităţii medicale, dr. Dan Căpăţână.
România coordonează un proiect destinat răspunsului la dezastre şi urgenţe civile România împreună cu alte ţări membre şi partenere NATO lucrează la proiectul de dezvoltare a unei capacităţi multinaţionale de telemedicină, care să sprijine intervenţia la dezastre, a declarat marţi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, dr. Raed Arafat.