Cele mai citite
 


Maramureş: Poliţia Ecologică, eficientă în întreţinerea unui mediu curat
vineri, 20 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Poliţia Ecologică a primăriei municipiului Baia Mare, înfiinţată în urmă cu o lună, a aplicat amenzi în valoare de 21.000 de lei, pentru depozitarea gunoiului menajer sau industrial în mod necorespunzător.
Şeful Poliţiei Ecologice, Gheorghe Popan, a declarat, joi, pentru AGERPRES, că serviciul pe care îl conduce îşi propune să menţină străzile oraşului cât mai curate cu putinţă, iar maşinile să nu mai parcheze pe trotuare aşa cum se întâmplă în mod frecvent.
"În câteva cartiere, locurile de depozitare a deşeurile menajere sunt adevărate focare de infecţie. Gunoaiele sunt aruncate lângă tomberoane sau lângă coşurile stradale prinse de stâlpii de electricitate. Lucru nepermis. De asemenea, aplicăm sancţiuni celor care ajung pe carosabil cu mizerie pe roţile maşinilor, precum şi celor care refuză să-şi întreţină terenurile pe care le au în proprietate. Primesc amenzi şi firmele care nu deţin contracte de salubrizare. Deşi activitatea noastră e abia la început, considerăm că, în cel mult şase luni de zile, o să fim percepuţi de întreaga comunitate drept un serviciu util", a spus Popan. AGERPRES/(AS - Leontin Cupar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Maramureş: Spitalul Judeţean a deschis un serviciu de gardă în regim permanent la Secţia Ortopedie Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Baia Mare a deschis prima linie permanentă de gardă în cadrul Secţiei Ortopedie, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, directorul instituţiei, Sorina Pintea.
Maramureş: Elev al şcolii din Deseşti, stropit cu acid sulfuric Baia Mare, 29 mar /Agerpres/- Un elev în vârstă de 14 ani, în clasa a VIII-a a Şcolii generale din localitatea Deseşti, a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare după ce a fost stropit cu acid sulfuric pe faţă, gât şi piept.
Maramureş: SJU Baia Mare şi-a completat necesarul de medici pe aproape toate specialităţile Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiul Baia Mare, Sorina Pintea, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că unitatea medicală a reuşit să acopere etapizat necesarul de medici pe diferite specialităţi în urma angajărilor.
Maramureş: SJU reînfiinţează serviciul de urgenţă în stomatologie, închis în urmă cu 20 de ani Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Baia Mare a reînfiinţat serviciul de urgenţă stomatologie, desfiinţat în urmă cu aproape 20 de ani, în urma privatizării celor două policlinici stomatologice din municipiu, a declarat luni, pentru AGERPRES, managerul SJU Baia Mare, ec. Sorina Pintea.
Maramureş: SJU Baia Mare, dotat cu un rotablator de Asociaţia "Prietenii Spitalului" Preşedintele Asociaţiei "Prietenii Spitalului", Romana Furtună, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă găzduită de SJU Baia Mare, că Laboratorul de angiografie şi cateterism cardiac a fost dotat cu un rotablator, aparat utilizat de medici la implantul de stent.
Maramureş: Chirurgii SJU Baia Mare au efectuat anul trecut peste 15.000 de intervenţii Peste 15.000 de intervenţii chirurgicale au fost efectuate în 2015 la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Baia Mare, multe dintre acestea fiind în premieră, precizează un comunicat al instituţiei remis joi AGERPRES.