Cele mai citite
 


Olt: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a fost reabilitat
vineri, 20 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ambulatoriul de specialitate de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a fost reabilitat în totalitate şi până la sfârşitul anului viitor cele 26 de cabinete medicale din ambulatoriu vor fi complet echipate cu aparatură de ultimă generaţie.
Consilierul preşedintelui CJ Olt, Miruna Sârghie, a declarat joi că luna aceasta a fost făcută recepţia lucrărilor de reabilitare a ambulatoriului şi urmează licitaţiile pentru achiziţia de echipamente medicale.
Miruna Sârghie a spus că a fost vorba de o reabilitare "din temelii" a clădirii şi cabinetelor, unde în ultimii 20 de ani nu se intervenise pentru modernizare, investiţia fiind făcută printr-un proiect finanţat din fonduri europene.
Reabilitarea ambulatoriului a însemnat consolidarea structurilor de rezistenţă, reabilitarea termică a clădirii (izolaţie termică, tâmplărie de aluminiu şi PVC), tencuieli, zugrăveli, placaje (faianţă, gresie, pardoseli PVC).
Investiţia în ansamblu (inclusiv dotarea cu echipamente medicale) are termen de finalizare anul 2012, dar ar putea fi încheiată la sfârşitul acestui an dacă achiziţiile se vor derula fără contestaţii.
Ambulatoriul Spitalului Judeţean Slatina va avea, în momentul finalizării investiţiei, tomograf, şase ecografe, aparat de radiologie în valoare de 220.000 de euro, mamograf, aparat pentru respiraţie asistată etc.
Valoarea totală a proiectului derulat la ambulatoriul din Slatina este de 18,7 milioane de lei, 13,2 milioane de lei reprezentând contribuţia nerambursabilă din Fondul European de Dezvoltare Regională, 4,9 milioane de lei provin din fonduri guvernamentale şi 440.000 de lei reprezintă contribuţia Consiliului Judeţean Olt.
La Ambulatoriul Spitalului Judeţean Slatina ajung anual peste 170.000 de pacienţi şi se estimează că odată cu dotarea cu noi echipamente va creşte accesul pacienţilor la serviciile medicale oferite de această unitate medicală. AGERPRES/(AS - Cristina Matei)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: Ambulatoriul Spitalului Slatina a intrat în reabilitare Ambulatoriul de specialitate din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, care cuprinde 30 de cabinete medicale nemodernizate de peste 20 de ani, a intrat în lucrări de reabilitare ce vor fi urmate reechiparea completă cu tehnologie de ultimă oră a cabinetelor.
Olt: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a fost inaugurat Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţe Slatina, aflat în ultimii doi ani, în lucrări de reabilitare printr-un program derulat cu fonduri europene în valoare de aproape patru milioane lei, a fost inagurat joi de către reprezentanţii Consiliului Judeţean Olt, instituţia care administrează unitatea...
Olt: Investiţie de peste 2,2 milioane lei pentru secţiile Pediatrie şi Neonatologie de la spitalul din Slatina Secţiile Neonatologie şi Pediatrie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina vor fi reabilitate începând de săptămâna viitoare, printr-un proiect complex, ce prevede recompartimentări, refacerea circuitelor, reabilitări complete ale pereţilor, instalaţiilor termice, sanitare, electrice.
Olt: A fost finalizată modernizarea şi echiparea ambulatoriului SJU Slatina Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina a fost complet modernizat şi echipat datorită implementării unui proiect cu finanţare nerambursabilă în valoare de 19,6 milioane lei, potrivit vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu.
Olt: Programări telefonice, program prelungit şi preţuri mici la Ambulatoriul Spitalului Slatina Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina este decisă să crească veniturile instituţiei prin atragerea pacienţilor către Ambulatoriul de specialitate, unitate recent modernizată, motiv pentru care din această săptămână a început implementarea unui sistem nou de programare a pacienţilor, iar preţurile...
Olt: Ambulatoriul Spitalului Corabia, reabilitat cu cinci milioane de lei Ambulatoriul Spitalului Corabia intră anul aceasta în lucrări de reabilitare, datorită unui proiect cu finanţare europeană nerambursabilă de peste cinci milioane de lei, afirmă primarul oraşului Corabia, Iulică Oane.