Cele mai citite
 


Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bihor are un nou sediu
vineri, 20 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bihor va avea un sediu nou, ca urmare a adoptării unei hotărâri de guvern prin care i se dă în administrare un imobil adecvat din Oradea aflat în domeniul public al statului.
Imobilul, compus din construcţii şi teren aferent, va fi utilizat de către Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bihor, care a fost nevoit să-şi părăsească vechiul sediu care a fost retrocedat, potrivit unui comunicat al Ministerului Sănătăţii.
''Am considerat că imobilul situat pe str. Sucevei este o opţiune bună din toate punctele de vedere, deoarece imobilul în care actualmente îşi desfăşoară activitatea Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bihor a fost retrocedat şi chiria plătită este prea mare. Pe de altă parte, construcţia corespunde cerinţelor activităţii specifice desfăşurată de către Serviciul de Ambulanţă'' a declarat ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, în urma vizitei în noul spaţiu, potrivit comunicatului.
Conducerea Ambulanţei Bihor intenţionează să acceseze fonduri europene pentru a amenaja în clădirea primită un sediu nou la standarde europene. AGERPRES/(AS - Eugenia Paşca)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bihor: Serviciul de Ambulanţă vrea să amplaseze cel puţin zece defibrilatoare în spaţiile publice aglomerate Oradea, 11 mar/Agerpres/- Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bihor a iniţiat vineri o campanie de popularizare a defibrilatoarelor, aparate pe care instituţia doreşte să le amplaseze în spaţiile aglomerate.
Galaţi: Serviciul de Ambulanţă a înregistrat cu 50% mai multe solicitări decât de obicei, în ultimele 24 de ore Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Galaţi a înregistrat, în ultimele 24 de ore, cu 50% mai multe solicitări decât de obicei, intervenind în peste o sută de cazuri, a declarat luni presei, directorul instituţiei, Mihai Polinschi.
Vâlcea: Serviciul Judeţean de Ambulanţă deschide o nouă staţie în comuna Tetoiu Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vâlcea a deschis un nou punct în comuna Tetoiu, care va deservi şase localităţi, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, primarul localităţii, Antonie Lucian.
Brăila: Serviciul Judeţean de Ambulanţă a avut în 2015 aproximativ 56.000 de intervenţii Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Brăila a intervenit anul trecut în aproximativ 56.000 de urgenţe medicale, după cum a informat luni managerul instituţiei, dr. Viorica Uscatu.
Gorj: Ambulanţa a intervenit în zilele de Paşte în 160 de cazuri, dintre care 22 de stări de ebrietate Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj a răspuns, în primele două zile de Paşte, la un număr de 160 de solicitări, peste 20 dintre acestea fiind stări de ebrietate, a declarat marţi, pentru AGERPRES, şeful instituţiei, Marinică Niculescu.
Bihor: Prefectul Claudiu Pop spune că ambulanţele sunt folosite de "anumiţi idioţi" pe post de taxi Oradea, 26 iul /Agerpres/- Prefectul judeţului Bihor, Claudiu Pop, s-a arătat revoltat, marţi, de numeroasele cazuri în care unele persoane din judeţ solicită Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Bihor "pe post de taxi", fără a avea probleme reale de sănătate.