Cele mai citite
 


USL intenţioneză să depună o moţiune simplă pe tema etnobotanicelor săptămâna viitoare la Camera Deputaţilor
vineri, 20 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Uniunea Social Liberală intenţionează să depună săptămâna viitoare, la Camera Deputaţilor, o moţiune simplă tema etnobotanicelor, anunţat joi purtătorul de cuvânt al Departamentelor PSD, senatorul Olguţa Vasilescu.
"Am decis să pregătim o moţiune simplă pe tema etnobotanicelor pe care s-o depunem la Camera Deputaţilor săptămâna viitoare, evident, după ce o vom transmite la Biroul Permanent Naţional al PSD şi apoi către USL", a afirmat Olguţa Vasilescu.
Potrivit acesteia, la ora actuală în Parlamentul României sunt depuse 24 de iniţiative legislative care privesc interzicerea consumului de etnobotanice.
"Pentru urgentarea însă a interzicerii acestor substanţe, se impunea o Ordonanţă de Urgenţă a Guvernului Boc. Efectele unei OUG sunt imediate şi nu durează atât de mult ca o lege să treacă prin Parlament. (...) Pentru noi situaţia este explicabilă în ceea ce priveşte inactivitatea Guvernului în acest domeniu, având în vedere că în 2009 o comisie formată din specialişti, sub înaltul patronaj al preşedintelui Traian Băsescu, a cerut dezincriminarea consumului de droguri uşoare", a mai spus senatorul PSD. AGERPRES/(A - Claudia Nicolae-Toma)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Opoziţia solicită în moţiunea "PDL - partidul drogurilor uşoare" votul împotriva incapacităţii manageriale a Guvernului Boc Deputaţii Partidului Naţional Liberal (PNL, în Opoziţie) şi cei ai Partidului Social Democrat (PSD, în Opoziţie) solicită în moţiunea simplă "Partidul Democrat Liberal (PDL) - partidul drogurilor uşoare" votul împotriva incapacităţii manageriale a Guvernului Boc de a gestiona problema etnobotanicelor...
Victor Ponta: USL va depune o moţiune privind lipsa măsurilor Guvernului pentru combaterea consumului de etnobotanice Uniunea Social Liberală va depune la Camera Deputaţilor o moţiune simplă pe tema ineficienţei autorităţilor în privinţa măsurilor de combatere a consumului de etnobotanice, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD, Victor Ponta.
Parlament: Deputaţii şi senatorii au respins în această săptămână moţiunea de cenzură (sinteză) Moţiunea de cenzură "Victor Ponta pune în pericol statul de drept. Opriţi fraudarea alegerilor de către PSD" a fost respinsă luni de plenul Parlamentului cu 154 voturi pentru, 12 împotrivă şi două anulate.
Traian Băsescu: Spaţiul public a ajuns extrem de poluat de declaraţii de multe ori lipsite de responsabilitate Spaţiul public a ajuns extrem de poluat de declaraţii lipsite de responsabilitate, a afirmat preşedintele Traian Băsescu, miercuri, la Judecătoria Sectorului 5, cu ocazia audierii sale în procesul în care cere obligarea deputatului PSD Mugurel Surupăceanu la plata unor daune morale simbolice în valoare...
Preşedintele PC: Vom depune mâine în Parlament o nouă moţiune pe tema etnobotanicelor Parlamentarii Uniunii Social Liberale vor depune marţi, în Parlament, o nouă moţiune pe tema etnobotanicelor, cu un alt titlu, a anunţat, luni, preşedintele Partidului Conservator (PC), Daniel Constantin.
Deputaţii au respins cea de-a doua moţiune simplă din această sesiune parlamentară (sinteză) Deputaţii au respins în această săptămână cea de-a doua moţiune simplă iniţiată de Opoziţie în actuala sesiune parlamentară, intitulată "Un flagel naţional - plantele etnobotanice".