Cele mai citite
 


Roche - pionierat in medicina personalizata
vineri, 20 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Video
 

Medicina personalizata presupune cunoasterea si utilizarea unor noi mecanisme, la nivel molecular si a unor teste de diagnostic ce permit adaptarea mai buna a tratamentelor la profilul individual al pacientului si un management mai eficient al anumitor boli.

 
Deoarece Roche este unul dintre liderii sectorului farmaceutic si beneficiaza de avantajele aduse de sinergia dintre divizia de farmaceutice si cea de diagnostice, compania isi propune sa ofere medicamente cat mai bine adaptate specificului pacientilor.
 
Combinand punctele forte ale celor doua divizii ale sale, Roche este unic pozitionat pentru a-si urma strategia de a transforma medicina personalizata in realitate.
 
Acest concept devine realitate pentru tot mai multe dintre proiectele noastre de dezvoltare. Urmareste un scurt material video, pe aceasta tema.
 
 Medicina personalizata  - tratamentul potrivit pentru pacientul potrivit! 

 

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vânzările grupului farmaceutic Roche au crescut cu 5% în primele nouă luni din 2014 Vânzările globale ale grupului farmaceutic elveţian Roche au crescut cu 5% în primele nouă luni ale anului 2014, la o rată de schimb constantă, ajungând la 34,75 miliarde de franci elveţieni, potrivit unui comunicat al grupului Roche remis vineri AGERPRES.
Roche – compania cu cele mai mari investitii in cercetare si dezvoltare, la nivel global Raportul investitiilor in cercetarea si dezvoltarea industriala, elaborat de Comisia Europeana, plaseaza compania Roche pe primul loc al topului mondial.
Roche desemnat, pentru al treilea an consecutiv, liderul sectorului farmaceutic, in Dow Jones Sustainability Index Compania elvetiana Roche a fost desemnata, pentru al treilea an consecutiv, liderul sectorului farmaceutic al Dow Jones Sustainability Indexes (DJSI). Indexurile DJSI World si DJSI Europe urmaresc performantele celor mai importante companii care deruleaza proiecte de dezvoltare sustenabila din punct...
Vânzările grupului farmaceutic Roche au crescut cu 5% în primul semestru, la 22,9 miliarde franci elveţieni Vânzările globale ale grupului farmaceutic elveţian Roche au crescut cu 5% în primul semestru din 2014, la o rată de schimb constantă, ajungând la 22,9 miliarde de franci elveţieni, potrivit unui comunicat al grupului Roche remis joi AGERPRES.
Creștere cu 6% a vânzărilor Grupului Roche în anul 2013 Grupul farmaceutic elvețian Roche anunță o creștere a vânzărilor globale în anul 2013, cu 6%, la o rată de schimb constantă, ajungând la 46.8 miliarde franci elvețieni, datorită cererii crescute pentru medicamentele destinate tratamentului cancerului, bolilor autoimune și pentru testele de diagnostic...
Vânzări solide pentru Grupul Roche în primul trimestru al anului 2013 Grupul farmaceutic elvețian Roche anunță o creștere a vânzărilor globale în primul trimestru al anului 2013, cu 6% la o rată de schimb constantă, ajungând la 11,6 miliarde franci elvețieni, datorită cererii crescute pentru produsele oncologice și testele de diagnostic pentru laboratoarele clinice.