Cele mai citite
 


Cluj: A fost inaugurat Centrul Medical Transilvania
sâmbătă, 21 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Centrul Medical Transilvania (CMT), inaugurat, vineri, în prezenţa ambasadorului Regatului Danemarcei la Bucureşti, Michael Sternberg, şi a şefului Direcţiei de Sănătate Publică Cluj, dr. Dorina Duma, va asigura, prin echipa formată din 40 de medici, servicii în diverse specialităţi, cu aparatură de ultimă generaţie.
Unitatea medicală privată, cu o suprafaţă de 900 de metri pătraţi, a fost deschisă de o familie de danezi stabilită la Cluj-Napoca, suma investită pentru realizarea acestui proiect fiind de peste trei milioane de euro.
Proprietarul clinicii, Khaled Arif, a declarat, la inaugurare, că proiectul centrului nu este încă finalizat, intenţia sa fiind să deschidă şi o secţie de chirurgie, cu un bloc operator modern.
"Am dorit să aducem cultura şi filosofia scandinave în activitatea medicală din România. Realizarea proiectului nu ar fi fost posibilă fără aportul medicilor şi profesioniştilor şcolii medicale clujene. Pe de altă parte, colegii mei de la CMT au participat la stagii de pregătire în Danemarca, Norvegia, Franţa, Israel şi SUA", a spus dr. Khaled Arif.
La rândul său, directorul medical al CMT, dr. Iulian Opincariu, a declarat că scopul principal al unităţii de servicii medicale este ca pacienţii să beneficieze de o diagnosticare rapidă şi precoce a bolii, în cele zece cabinete medicale moderne.
Pacienţilor li se oferă servicii de tomografie computerizată, rezonanţă magnetică nucleară, ecografie generală, mamografie şi biopsie. Centrul are cabinete de cardiologie, endocrinologie, neurologie, obstetrică-ginecologie, oncologie, ORL, pediatrie, reumatologie, urologie şi un laborator pentru analize medicale. Consultaţiile se fac în baza unei programări şi a biletului de trimitere de la medicul de familie. AGERPRES/(A - Carmen Fărcaşiu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: A fost inaugurat primul Centru de Aptitudini Practice şi Simulare în Medicină din România Primul Centru de Aptitudini Practice şi Simulare în Medicină din România a fost inaugurat, miercuri, la Universitatea de Medicină şi Farmacie ''Iuliu Haţieganu'' din Cluj-Napoca, noua unitate fiind realizată în urma unei investiţii din fonduri proprii de aproximativ 4,5 milioane de euro.
Spitalul Monza a inaugurat Secţia de chirurgie cardiovasculară pediatrică Spitalul Monza Bucureşti a inaugurat vineri Secţia de chirurgie cardiovasculară pediatrică, un departament deja operativ, dotat cu o infrastructură special proiectată, care deţine tehnologie de ultimă generaţie şi unde lucrează o echipă de medici profesionişti, cu experienţă şi continuitate profesională...
Cluj: A fost inaugurat singurul Institut Regional de Gastroenterologie şi Hepatologie din România Clinicile Medicală III şi Chirurgie III din Cluj-Napoca au fost reunite, printr-o decizie a Ministerului Sănătăţii, sub titlul de Institut Regional de Gastroenterologie şi Hepatologie, care este singurul de acest fel din România.
Cluj: Spitalul Clinic de Recuperare a fost preluat de CJ fără nicio datorie Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca a fost preluat de Consiliul Judeţean (CJ) Cluj fără nicio datorie, a declarat, joi, pentru AGERPRES directorul medical al unităţii sanitare, dr. Emil Bogdan.
Centrul Medical MEDAS inaugurează o nouă clinică medicală În data de 7 decembrie 2010, Centrul Medical MEDAS inaugurează o nouă clinică medicală în cadrul Unirea Shopping Center, aripa Călăraşi - demisol, pe B-dul Corneliu Coposu nr. 2A (cu acces din aleea către parcarea Unirea/ Carrefour). Noua clinică oferă servicii medicale integrate clinice şi paraclinice...
Primul spital privat de pediatrie, inaugurat în Bucureşti Primul spital privat de pediatrie a fost inaugurat miercuri în Bucureşti, o unitate medicală ce oferă, pentru prima oară în medicina privată românească, servicii integrate de pediatrie: consultaţii de specialitate în regim de spital şi ambulatoriu, intervenţii chirurgicale, servicii de imagistică şi...