Cele mai citite
 


Constanţa: Muncitor prins sub un mal de pământ în timp ce lucra la reţeaua de canalizare a comunei Lumina
sâmbătă, 21 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un muncitor a scăpat cu viaţă după ce peste el s-a prăbuşit un mal de pământ, vineri, în comuna Lumina, în timp ce efectua lucrări la reţeaua de canalizare a localităţii.
Bărbatul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa şi este în afara oricărui pericol.
Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, pentru scoaterea victimei de sub pământ au intervenit 12 subofiţeri cu două autospeciale.
Inspectorul Anca Stoica, din Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Constanţa, a declarat, pentru AGERPRES, că Dănuţ Cristea, de 35 de ani, este angajat ca muncitor necalificat la societatea Alstom, firmă care a încheiat un contract de prestări servicii cu Primăria Lumina.
''Bărbatul lucra împreună cu alţi muncitori pentru remedierea unei conducte. A intrat în şanţ ca să vadă ce porţiune din conductă trebuie înlocuită şi s-a prăbuşit malul peste el'', a spus reprezentanta ITM.
Potrivit acesteia, verificările demarate în acest caz sunt în derulare.
Luna trecută, la Cernavodă, un muncitor a murit, iar altul a fost rănit, după ce peste ei s-a surpat un mal de pământ în timp ce efectuau lucrări la reţeaua de canalizare a oraşului. AGERPRES/(AS - Nona Jalbă)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vâlcea: Muncitor îngropat sub un mal de pământ, salvat de ISU Un muncitor care efectua lucrări la şanţuri pentru canalizare pe raza oraşului Călimăneşti a fost salvat de lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea după ce a fost îngropat sub un mal de pământ.
Constanţa: Un muncitor mort şi altul rănit, după ce un mal de pământ s-a surpat peste ei Un muncitor a murit, joi, la Cernavodă, iar altul este rănit, după ce peste ei s-a surpat un mal de pământ în timp ce lucrau la reţeaua de canalizare a oraşului.
Arafat: Am reuşit să aducem ambulanţa şi pompierii în acelaşi dispecerat; la Constanţa şi Bucureşti nu vor să colaboreze Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din Ministerul Afacerilor Interne, dr. Raed Arafat, a declarat sâmbătă, la Târgu Mureş, că în aproape toate judeţele din ţară s-a reuşit aducerea ambulanţei şi pompierilor într-un dispecerat integrat, însă la Bucureşti şi Constanţa cele două instituţii...
Giurgiu: Exerciţiu de cooperare a forţelor de intervenţie în situaţii de urgenţă în care s-a simulat un incendiu la parcul industrial Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu a desfăşurat joi un exerciţiu de amploare prin care s-a simulat producerea unui incendiu la un parc industrial, conform purtătorului de cuvânt al ISU Giurgiu, Cristian Virag.
Vaslui: Intervenţie ISU la Huşi pentru salvarea unui bărbat inconştient în cabina macaralei Două echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean intervin pentru salvarea unui bărbat aflat inconştient în cabina unei macarale din curtea unei societăţi comerciale din municipiul Huşi.
Constanţa: Un al cincilea muncitor de pe platforma Petromidia, rănit prin intoxicaţie cu fum Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, Claudia Tatarici, a anunţat că în afara celor patru muncitori care au suferit arsuri grave în urma exploziei de pe platforma Petromidia, a mai apărut şi un al cincilea caz, al unui muncitor care a suferit o intoxicaţie cu fum, şi acesta...