Cele mai citite
 


Fostul fotbalist Ştefan Sameş, sprijinit de MApN pentru a primi control medical de specialitate la Viena
sâmbătă, 21 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Unul dintre cei mai buni fotbalişti ai României, jucătorul anului 1979, stelistul Ştefan Sameş, va fi supus unui control medical şi va primi tratament de specialitate, la sfârşitul lunii mai, la o clinică de specialitate din Viena, ca urmare a sprijinului acordat de conducerea Ministerului Apărării Naţionale.
Sameş suferă de o afecţiune gravă, care nu se poate trata în ţara noastră, iar în ultima perioadă de timp a fost internat la Spitalul Militar Central din Bucureşti pentru tratament.
''Sameş mi-e prieten. E un om fantastic, a fost un jucător format sută la sută în Clubul Armatei Steaua şi un sportiv de excepţie. Şi-a început cariera de fotbalist la echipa de juniori a Stelei, a rămas legat trup şi suflet de această echipă. Din păcate, suferă de o afecţiune gravă şi regret enorm că trece prin aşa ceva. Am apelat la conducerea Ministerului Apărării Naţionale pentru ca el să urmeze un tratament la Spitalul Militar Central. Două săptămâni a fost internat acolo şi a făcut un tratament chimioterapeutic. Conducerea Ministerului Apărării a arătat toată disponibilitatea pentru sprijinirea lui Ştefan şi s-a găsit soluţia pentru continuarea tratamentului la o clinică de specialitate din Viena, Austria. Este militar în rezervă, locotenent-colonel şi Armata are grijă de el, îl sprijină total. Suntem optimişti şi îl aşteptăm sănătos, să ne bucurăm împreună'', a declarat vineri pentru AGERPRES fostul antrenor al echipei Steaua, senatorul Anghel Iordănescu.
Ştefan Sameş, născut în 1951, a fost jucător la echipa de fotbal juniori a Clubului Sportiv al Armatei Steaua în perioada 1965-1971. În perioada 1973-1982, a fost fundaş central al echipei Steaua şi al Naţionalei române de fotbal.
În anul 1979, a fost declarat cel mai bun jucător de fotbal al României. A câştigat cu echipa Steaua două titluri de campion şi două Cupe ale României.
În anul 1999 a trecut în rezervă, cu gradul de locotenent-colonel. AGERPRES/(AS - Cristina Tatu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Spitalul Militar Central asigură recuperarea medicală pentru şase pacienţi răniţi în 'Colectiv' Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila" asigură recuperarea medicală pentru şase pacienţi răniţi în Colectiv.
Spitalul Militar Central: Cei patru pacienţi de la Colectiv au o stare generală bună Cei patru pacienţi răniţi în clubul Colectiv şi internaţi la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila" sunt într-o stare generală bună, cu evoluţie favorabilă, conştienţi, cooperanţi, orientaţi temporo-spaţial, echilibraţi respirator şi hemodinamic.
Austria: 160 de ani de la naşterea psihiatrului, neurologului şi filosofului Sigmund Freud Psihiatrul, neurologul şi filosoful Sigmund Freud s-a născut la 6 mai 1856 în Freiberg, Moravia, astăzi Pribor din Republica Cehă, fiu al lui Jacob Freud şi a celei de a treia soţii a acestuia, Amalia. Cei doi fraţi vitregi ai lui Sigismund, Emmanuel şi Philipp, erau aproape de aceeaşi vârstă cu mama...
Spitalul Militar Central, în echipa care a câştigat aurul la Concursul internaţional Bruxelles - EUREKA Medicii de la Spitalul Militar Central se află în echipa care a câştigat aurul la Concursul internaţional Bruxelles - EUREKA, eveniment dedicat inventicii, organizat în cadrul Salonului INNOVA, 19-21 noiembrie 2015, Bruxelles, Belgia.
Cât de sănătos este sistemul de sănătate vienez Din punct de vedere al pacienţilor, Viena oferă în principiu îngrijiri bune de sănătate şi un bun acces la serviciile medicale. Cu toate acestea, există multe deficienţe structurale, care fac ca sistemul de sănătate să fie scump, la care se adaugă şi faptul că administraţia pasivă, dominată de socialişti...
Spitalul Militar Central: În prezent mai sunt internaţi şase răniţi în incendiul din Colectiv În Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central mai sunt internaţi în prezent şase răniţi în clubul Colectiv, aceştia aflându-se pe Secţia de Chirurgie plastică, informează un comunicat al instituţiei medicale transmis vineri AGERPRES.