Cele mai citite
 


Mehedinţi: Fonduri atrase nerambursabile pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta-Turnu Severin
sâmbătă, 21 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta-Turnu Severin va investi, începând din această lună, aproximativ 1,2 milioane euro în infrastructura spitalicească, a declarat joi, pentru AGERPRES, managerul Claudiu Zară.
Potrivit acestuia, suma respectivă, nerambursabilă, este atrasă printr-un parteneriat public-privat, convenţie care va permite aducerea la standarde europene a unităţii spitaliceşti şi a îmbunătăţirii actului medical.
'Cea mai mare parte a sumei va fi investită în achiziţionarea unor echipamente performante necesare laboratorului de efectuare a analizelor medicale. Bolnavii nu vor mai fi puşi în situaţia să se deplaseze în unităţi medicale din alte judeţe pentru anumite tipuri de analize', a precizat Zară.
De asemenea, cu restul banilor se vor moderniza sistemele integrate al calităţii şi IT şi se vor dota secţiile cu mobilier sanitar nou.AGERPRES/(A - Florian Copcea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Saloane cu regim hotelier la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta-Turnu Severin Cinci saloane cu regim hotelier au fost amenajate în cadrul secţiilor de Neurologie şi Chirurgie ale Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta-Turnu Severin, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unităţii, Roxana Bichiş.
Mehedinţi: Dotări la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta-Turnu Severin în valoare de aproximativ 1,5 milioane de lei Valoarea dotărilor efectuate în semestrul al doilea al acestui an la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta-Turnu Severin se ridică la 1.480.744 de lei, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Roxana Bichiş.
Mehedinţi: Fonduri pentru reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta-Turnu Severin Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta-Turnu Severin va primi suma de două milioane de lei pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare.
Mehedinţi: Stocuri suficiente pentru bolnavii cuprinşi în programul naţional de oncologie Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta-Turnu Severin a beneficiat pentru luna aprilie de aproximativ 300.000 lei alocaţi de la bugetul Casei de Asigurări de Sănătate Mehedinţi pentru programul naţional de oncologie.
Mehedinţi: Fonduri economisite la bugetul Spitalului Judeţean de Urgenţă din renegocierea contractelor Drobeta-Turnu Severin, 8 mar /Agerpres/ - Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta-Turnu Severin a economisit suma de aproximativ 530.000 de lei începând cu luna ianuarie datorită renegocierii contractelor de prestări de servicii şi achiziţii de medicamente, materiale sanitare şi servicii.
Mehedinţi: Lipsa fondurilor afectează activitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă Lipsa acută de fonduri financiare afectează activitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta-Turnu Severin, fapt care se repercutează şi asupra calităţii actului medical, a declarat, luni, pentru AGERPRES, reprezentantul unităţii, dr. Cristian Jianu.