Cele mai citite
 


Un nou centru medical a fost deschis în Cluj-Napoca
sâmbătă, 21 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Centrul Medical Transilvania a fost inaugurat vineri la Cluj-Napoca, valoarea investiţiei ridicându-se la trei milioane de euro.
''Scopul principal al Centrului este acela ca pacientul să beneficieze de diagnosticarea cât mai rapidă şi economică în depistarea precoce a bolii şi oferă servicii de imagistică modernă de înaltă performanţă, ecografie, mamografie, RMN şi accesul la laboratoare performante'', a declarat directorul medical al Centrului, Iulian Opincaru.
Centrul oferă clujenilor zece specialităţi medicale, servicii de imagistică şi radiologie, precum şi recoltare de analize medicale, fiind singura investiţie daneză în domeniul medical din România. AGERPRES/(AS, A - Elena Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Centru de investigaţii medicale, inaugurat la Bacău Centrul de Investigaţii Medicale (CIM) Bacău, investiţie în valoare de 1 milion de euro, a fost inaugurat, sâmbătă, în prezenţa autorităţilor locale şi mai multor invitaţi din lumea medicală românească, CIM fiind sucursală a Centrului Medical Unirea din Bucureşti.
Spitalul OncoFort, cea mai mare investiţie medicală din anul 2013, a fost inaugurat cu o operaţie în premieră pentru România Odată cu inaugurarea primului spital din reţeaua proprie, efortul investiţional de aproape 2 ani al companiei Gral Medical a fost încununat cu succes. Este un pas important atât pentru shareholderi cât şi pentru dezvoltarea sectorului medical privat, sector ce a stagnat la nivel de investiţii...
Noul centru medical Medcenter Buşteni Continuând extinderea reţelei de centre şi laboratoare medicale la nivel naţional, Medcenter vine acum mai aproape de pacienţii săi prin inaugurarea unui nou centru medical în Buşteni.
Centrul Medical MEDAS inaugurează o nouă clinică medicală În data de 7 decembrie 2010, Centrul Medical MEDAS inaugurează o nouă clinică medicală în cadrul Unirea Shopping Center, aripa Călăraşi - demisol, pe B-dul Corneliu Coposu nr. 2A (cu acces din aleea către parcarea Unirea/ Carrefour). Noua clinică oferă servicii medicale integrate clinice şi paraclinice...
Cluj: A fost inaugurat primul Centru de Aptitudini Practice şi Simulare în Medicină din România Primul Centru de Aptitudini Practice şi Simulare în Medicină din România a fost inaugurat, miercuri, la Universitatea de Medicină şi Farmacie ''Iuliu Haţieganu'' din Cluj-Napoca, noua unitate fiind realizată în urma unei investiţii din fonduri proprii de aproximativ 4,5 milioane de euro.
Primul Centru Medical de Recuperare Sportivă din ţară, la Târgu Mureş Primul Centru Medical de Recuperare Sportivă din România a fost inaugurat, miercuri, de centrul Nova Vita San din Târgu Mureş.