Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Cioban omorât de fulger
duminică, 22 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un cioban de 72 de ani, din comuna dâmboviţeană Corbii Mari, a murit vineri seară după ce a fost lovit de un fulger.
Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, Raluca Trandafir, bătrânul se dusese pe câmp după fiul său care era cu oile la păscut. Fiul lui a spus că cerul s-a întunecat dintr-o dată şi a început să tune şi să trăsnească puternic şi, fiind pe câmp, n-au avut unde să se adăpostească.
''Vroiam să plec acasă să mă schimb. Cum m-am îndepărtat puţin de tata, am auzit o bubuitură şi când m-am întors l-am văzut pe tata doborât pe pământ. Dacă eram lângă el, eram şi eu mort'', a mărturisit fiul ciobanului.
Trupul neînsufleţit al ciobanului fost transportat la Serviciul de Medicină legală pentru necropsie. AGERPRES/(A - Cornelia Dumitru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Angajat al Primăriei Vulcana-Băi bătut de un cioban Un lucrător al Primăriei Vulcana-Băi din judeţul Dâmboviţa şi un angajat al unei firme care efectua măsurători cadastrale au fost bătuţi, luni seară, de un cioban, nemulţumit de modul în care se stabileşte hotarul dintre mai multe proprietăţi.
Dâmboviţa: Copil bătut de tată până a ajuns în spital O fetiţă în vârstă de 10 ani din Morteni, judeţul Dâmboviţa, a fost lovită de tatăl său, în noaptea de duminică spre luni, pe fondul consumului de alcool, copilul fiind internat la spital cu un traumatism la cap.
Vladimir Beliş: Medicina legală este atipică faţă de alte specialităţi Medicina legală este atipică faţă de alte specialităţi medicale, a afirmat duminică profesorul dr Vladimir Beliş, arătând că niciunui tânăr care intră la medicină nu îi vine în minte ''în acel moment că poate deveni doctor legist''.
Dâmboviţa: A sunat la Poliţie şi s-a autodenunţat că întreţine relaţii sexuale cu fiica sa minoră Târgovişte, 25 feb /Agerpres/ - Un bărbat de 37 de ani din localitatea dâmboviţeană Moreni a sunat, vineri, la 112 şi s-a autodenunţat că a întreţinut, timp de patru ani, relaţii sexuale cu fata sa minoră.
Vaslui: Inspectoratul de Poliţie al Judeţului, dator Serviciului de Medicină Legală Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui are de plătit Serviciului de Medicină Legală suma de aproximativ 70.000 de lei, reprezentând datorii acumulate din luna aprilie a acestui an pentru expertizele medicale efectuate la dosarele penale aflate în lucru. Ultima plată efectuată de IPJ către serviciul...
Dâmboviţa: Etnobotanice, telefoane şi cărţi de identitate lăsate gaj, găsite de Poliţie într-o acţiune de control Peste 150 de plicuri cu substanţe etnobotanice, precum şi telefoane mobile, sume de bani nejustificate, cărţi de identitate lăsate gaj în schimbul achiziţionării de produse au fost găsite de poliţiştii dâmboviţeni la trei societăţi comerciale din Târgovişte, în urma unui control amplu pe linia comercializării...