Cele mai citite
 


Fotbal: Scrisoarea de retragere a lui Cristian Chivu din echipa naţională a României
duminică, 22 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Sâmbătă seara, fostul, de acum, căpitan al echipei naţionale de fotbal a României, Cristian Chivu, şi-a anunţat, la Federaţia română de fotbal, retragerea din reprezentativă, prin intermediul unei scrisori publicate pe site-ul FRF, sâmbătă, al cărui conţinut îl reproducem mai jos.
"În viaţa mea a sosit un moment destul de greu la care m-am gândit mereu cu teamă, dar pe care nu-l mai pot amâna. Cariera de jucător sub steagul Românei a luat sfârşit. Vârsta, accidentările, intervenţiile chirurgicale la care am fost supus în ultimii ani mă împiedică să lupt pe mai multe fronturi. Odată cu această decizie se încheie una dintre cele mai importante etape din viaţa mea şi acum, când privesc înapoi, simt mândrie, onoare şi recunoştinţă.
Am fost, sunt şi voi fi cât voi trăi unul dintre cei mai înfocaţi suporteri ai echipei naţionale a României, al cărei căpitan am avut onoarea să fiu. 12 ani am fost parte din familia naţionalei României, am avut privilegiul să înscriu goluri sub steagul României, să joc fotbal cu imnul nostru răsunându-mi în minte şi să alerg până la ultima fărâmă de energie pentru mândria românilor mei. Am făcut-o din toată fiinţa, ca sportiv şi ca român.
Mi-e greu să mă opresc din acest drum, însă ştiu că nu voi înceta niciodată să fiu român, să susţin sportivii şi fotbaliştii români şi să fiu cel mai mare fan al echipei naţionale. Inima mea bate pentru ţară şi pentru familia mea şi asta nu se va schimba niciodată, indiferent de vârstă sau de starea de sănătate.
Aş vrea să le multumesc din tot sufletul tuturor celor care m-au sprijinit în cariera de jucător al echipei naţionale, antrenorilor, colegilor, echipei, Federaţiei române de fotbal, suporterilor, familiei, soţiei mele şi celor două fetiţe ale noastre, pentru aceşti 12 ani care mi-au schimbat viaţa.
Hai România! Să fim mândri că suntem români!
Cristian Chivu, român şi jucător de fotbal"
AGERPRES (AS/Teodora Oprea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Fotbal: Chivu a primit acordul medicilor pentru a-şi relua antrenamentele Căpitanul reprezentativei de fotbal a României, Cristian Chivu, care a suferit o gravă accidentare la cap luna trecută, a primit acordul medicilor clubului Inter Milano pentru a-şi relua antrenamentele, revenirea sa pe gazon fiind prevăzută pentru sfârşitul lunii martie, începutul lunii aprilie, informează...
Chivu ar putea reveni pe teren mai devreme decât se credea Cristian Chivu ar putea reveni în teren mai devreme decât se estima, după accidentarea suferită în partida cu Chievo de la Verona, din 6 ianuarie, medicii declarându-se optimişti în privinţa evoluţiei stării de sănătate a fotbalistului român, aflat în continuare în spital.
Fotbal: Starea de sănătate a fostului preşedinte al FIFA, Joao Havelange, "evoluează pozitiv" Starea de sănătate a fostului preşedinte brazilian al FIFA, Joao Havelange, în vârstă de 99 de ani, spitalizat la Rio de Janeiro pentru probleme respiratorii, "evoluează pozitiv", au anunţat vineri surse medicale, citate de AFP.
Fotbal: Atacantul ceh Martin Fenin (Energie Cottbus) suferă de depresie Berlin, 18 oct /Agerpers/ - Internaţionalul ceh Martin Fenin, atacantul echipei de fotbal Energie Cottbus, din liga secundă germană, a anunţat că va urma un tratament pentru depresie şi abuz de medicamente.
România participă la campionatul de fotbal al bolnavilor de diabet DiaEuro 2015 Echipa de fotbal a bolnavilor de diabet a României va participa, în perioada 19 - 26 iulie, la Cluj-Napoca, la cea de a cincea ediţie a campionatului DiaEuro 2015, la care sunt aşteptate echipe din 16 ţări europene.
Fotbal: Germania - Sindicatul jucătorilor vrea psihologi la fiecare club Sindicatul fotbaliştilor germani (VdV) a cerut vineri introducerea unui psiholog la fiecare din cele 36 de cluburi din campionatele de prima şi a doua divizie germane de fotbal, la patru zile după ce portarul lui Hannover a anunţat că s-a internat în spital pentru a-şi trata o depresie.