Cele mai citite
 


Anchetarea morţii lui Michael Jackson, restrânsă la ultimul său medic
joi, 23 iulie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Los Angeles /California, SUA/, 23 iul /Agerpres/ - Ancheta asupra morţii lui Michael Jackson, în care apare pentru prima oară oficial termenul de omucidere, s-a restrâns miercuri la ultimul său medic, Conrad Murray, după percheziţia efectuată de poliţia americană la unul dintre cabinetele sale, informează AFP.

Agenţia federală americană de luptă împotriva stupefiantelor /DEA/, asociată poliţiei din Los Angeles /LAPD/ şi poliţiei din Houston /Texas/, a percheziţionat miercuri, la Houston, unul din cabinetele lui Murray, care se afla împreună cu Michael Jackson în ziua morţii sale în 25 iunie.

Percheziţia în cabinetul lui Murray, situat în clinica Armstrong din Houston, unde îşi exercită profesia de medic, a fost efectuată la cererea poliţiei din Los Angeles /LAPD/, a precizat DEA.

În momentul percheziţiei, Conrad Murray se afla la Las Vegas /Nevada/, unde deţine alt cabinet. Avocatul doctorului Murray, Ed Chernoff, a confirmat percheziţia şi a precizat, într-un comunicat, că forţele de ordine au căutat probe pentru "omucidere".

Aceasta este prima oară când termenul de "omucidere" este utilizat de o persoană direct implicată în caz. Mai multe surse neoficiale au asigurat că LAPD a decis să califice investigaţiile drept "criminaliste", dar LAPD s-a referit oficial la "cauzele morţii" lui Michael Jackson.

"Mandatul de percheziţie cerut de autorităţi avea drept obiectiv căutarea şi confiscarea obiectelor şi documentelor care, potrivit lor, constituiau probe pentru omucidere", a explicat Ed Chernoff.

Potrivit avocatului, anchetatorii au confiscat "21 de documente" şi o "copie a CD-ului aflat într-un ordinator". "Nici unul din documentele confiscate nu fusese cerut de poliţia din Los Angeles sau de Institutul medico-legal", a precizat avocatul, care susţine încă de la începutul anchetei că clientul său nu are să-şi reproşeze nimic şi că el colaborează cu poliţia cât poate mai bine. AGERPRES/(Dan Gheorghiu)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Pentru Dr.Conrad Murray, găsit vinovat de omucidere involuntară în cazul MJ, coşmarul abia începe Deşi a fost găsit vinovat de omucidere involuntară în cazul lui Michael Jackson şi procesul s-a încheiat, urmând a fi pronunţată condamnarea, pentru medicul Conrad Murray coşmarul pare abia la început. În afară de executarea pedepsei cu închisoarea, el trebuie să mai răspundă într-o serie de procese...
Medicul lui Michael Jackson va fi judecat din 28 martie Medicul personal al lui Michael Jackson, Dr Conrad Murray, acuzat că i-a administrat pacientului său anesteziantul care i-a provocat moartea, va pleda nevinovat de omucidere involuntară la procesul care va începe în 28 martie, a anunţat avocatul lui, Ed Chernoff, citat de AFP.
Excesul de medicamente i-a grăbit sfârşitul lui Michael Jackson Los Angeles, 1 iulie /Agerpres/ - Michael Jackson lua medicamnte pentru a fi în formă în vederea programului încărcat pe care urma să-l aibe prin lansarea seriei de concerte anunţate, la Londra, a afirmat joi un avocat al familiei sale, la câteva ore după anunţul privind decesul starului pop.
Medicul lui Michael Jackson a vrut să distrugă probe incriminatorii /martor/ Ultimul medic al lui Michael Jackson a cerut unui angajat al cântăreţului să sustragă material medical care se afla lângă corpul acestuia înainte de sosirea salvării, potrivit mărturiei respectivului angajat, depusă miercuri în faţa unui judecător californian.
Procesul lui Jackson: doctorul Murray vinovat de omucidere involuntară Doctorul Conrad Murray, medicul personal al lui Michael Jackson, a fost găsit vinovat luni de omucidere involuntară a cântăreţului de juriul Curţii Superioare din Los Angeles.
Ordin pentru judecarea medicului personal al lui Michael Jackson Un judecător din Los Angeles a ordonat judecarea lui Conrad Murray, medicul personal al lui Michael Jackson, pentru omucidere involuntară în legătură cu moartea cântăreţului la 25 iunie 2009, după încheierea unui proces preliminar asupra doctorului marţi.