Cele mai citite
 


Constanţa: Băiatul de 9 ani dispărut la Mangalia, găsit înecat
luni, 23 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Băiatul în vârstă de 9 ani din Mangalia, dispărut de pe 18 mai, a fost găsit înecat, trupul acestuia fiind depistat de un pescar în portul turistic din localitate.
Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, pentru scoaterea din apă a corpului neînsufleţit au intervenit, sâmbătă seară, lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, după ce au fost anunţaţi de cele petrecute prin numărul unic de urgenţă 112.
Ancheta poliţiştilor în acest caz este în derulare pentru stabilirea împrejurărilor în care băiatul a decedat, medicii legişti urmând să se pronunţe cu privire la cauza morţii.
Minorul Andrei Sebastian Ciurea a fost dat dispărut după ce, miercuri, a plecat de acasă la şcoală şi nu a revenit la domiciliu. El locuia împreună cu mama, părinţii săi fiind divorţaţi.
Copilul a fost căutat de zeci de poliţişti şi jandarmi cu câini de urmă, atât în Mangalia, cât şi în localităţile învecinate, însă nu a fost găsit. AGERPRES/(AS - Nona Jalbă)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Constanţa: Fals medic care i-a cerut bani şefului ISU pentru un pacient, prins în flagrant Un fals medic care l-a contactat telefonic pe şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea", col. Viorel Jianu, şi i-a solicitat suma de 300 de lei pentru un pacient aflat sub tratament medical a fost prins în flagrant de poliţişti şi reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore...
Constanţa: Un pacient al spitalului de psihiatrie de la Palazu Mare, găsit înecat Trupul unui pacient al spitalului de psihiatrie de la Palazu Mare a fost găsit, sâmbătă seară, în lacul Siutghiol pe malul căruia este amplasată respectiva unitate medicală.
Olt: ISU a organizat primul exerciţiu în caz de accident naval pe Dunăre Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt a desfăşurat miercuri, în premieră, un exerciţiu în caz de accident naval cu victime multiple pe Dunăre, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Dan Nedeloiu.
Constanţa: Trupul unui pescar dispărut în Lacul Taşaul, căutat în zadar Trupul unui pescar care a dispărut în apele Lacului Taşaul, lângă Năvodari, după ce barca în care acesta se afla s-a răsturnat, a fost căutat în zadar, duminică, de militari ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea şi de câţiva localnici din zonă.
ISU Ilfov şi ISU Bucureşti au primit 38 de autospeciale achiziţionate printr-un proiect european Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov şi Bucureşti au primit în dotare 38 de autoutilitare - autospeciale cu apă şi spumă, ambulanţe, autospeciale pentru descarcerări, dar şi două centre mobile de comandă şi control care, în cazul unor dezastre, pot prelua apelurile din sistemul naţional 112...
Harghita: Amplu exerciţiu de gestionare a mai multor situaţii de urgenţă, în Rezervaţia Naturală Lacul Sf. Ana Cel mai amplu exerciţiu de gestionare a unor situaţii de urgenţă din Harghita şi Covasna a avut loc joi în Rezervaţia Naturală Lacul Sfânta Ana, în organizarea inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă din cele două judeţe.