Cele mai citite
 


Problemele de gestiune ale unităţilor medicale din România, rezolvate prin aplicaţii business integrate
marţi, 24 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalele şi clinicile din România pot rezolva problemele de gestiune prin adoptarea de soluţii software integrate pentru afaceri, consideră specialiştii companiei SAP, liderul mondial în soluţii business software.
Potrivit sursei citate, una dintre soluţii este SAP for Healthcare dedicată domeniului medical care asigură o mai bună interacţiune medic - pacient, de la vizualizarea non-stop a istoricului medical al pacientului sau reducerea timpului petrecut de către acesta în sala de aşteptare până la posibilitatea de a urmări evoluţia lui chiar şi atunci când este tratat ambulatoriu.
Noua aplicaţie este dezvoltată în parteneriat cu Siemens şi poate fi integrată cu infrastructura IT deja existentă în instituţiile medicale.
'Soluţia SAP for Helthcare garantează accesul rapid la informaţii. Astfel, administratorul unui spital sau clinică poate avea imaginea de ansamblu a activităţii în orice moment şi poate lua rapid deciziile corecte. Aplicaţia se poate transforma într-un instrument indispensabil pentru orice instituţie medicală. De asemenea, există programe europene de finanţare nerambursabilă dedicate dotării din punct de vedere informatic a instituţiilor din domeniul sănătăţii, acest lucru facilitând accesul mult mai uşor la astfel de soluţii', a declarat, într-un comunicat de presă, Adina Sprânceană, director teritorial al SAP România.
SAP România s-a înfiinţat în anul 2002, activitatea sa fiind concentrată pe vânzări şi marketing, precum şi pe dezvoltarea versiunilor localizate ale soluţiilor SAP.
Cu o cotă de piaţă de 22,1% în 2009 (conform sondajului IDC) şi peste 300 de clienţi în România, SAP este liderul pieţei de soluţii software pentru afaceri din România.AGERPRES/(AS-Daniel Badea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prima clinică de recuperare oncologică din România va fi construită în judeţul Caraş-Severin Fundaţia "Sfânta Irina" va construi primul centru de recuperare oncologică din România în Valea Nerei, judeţul Caraş-Severin.
HERIBERT KAILBACH NUMIT DIRECTOR DE MARKETING ȘI VÂNZĂRI AL MEDIHELP ROMÂNIA MediHelp România, parte a MediHelp International, lider pe piața asigurărilor de sănătate private în Europa Centrală și de Est, l-a numit, începând cu luna ianuarie 2016, pe Dl. Heribert Kailbach în funcția de Director de Marketing și Vânzări pentru România.
Dedalus TeamNet ţinteşte poziţia de leader pe segmentul software medical, în următorii trei ani Leaderul pieţei de software medical din Italia, Dedalus TeamNet, intră pe piaţa românească cu o suită de aplicaţii informatice pentru furnizorii de servicii medicale din sectorul public şi privat, unul din principale obiective ale companiei fiind poziţia de leader pe segmentul software medical din România...
TotalSoft a lansat unui pachet integrat de soluţii software dedicate sectorului de retail TotalSoft, liderul pieţei ERP din România, a lansat un pachet integrat de soluţii software dedicate sectorului de retail, Charisma Retail 2012, având la bază cea mai populară soluţie de tip POS (Point of Sale) din România, utilizată de peste 2.100 de magazine.
Iaşi: Primarul Chirica a discutat cu reprezentanţii Băncii Mondiale despre noile proiecte care au nevoie de finanţare Reprezentanţii municipalităţii ieşene au avut o întâlnire cu o delegaţie a Băncii Mondiale (BM) în România, condusă de Elisabetta Capannelli, director de ţară al instituţiei în România.
Braşov: Finanţare totală pentru cinci planuri de tratament cu radioterapie IMRT-VMAT Braşov, 30 iun /Agerpres/- Centrul de tratare a cancerului Amethyst-Radiotherapy a acceptat invitaţia Federaţiei Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) din România de a sprijini campania socială "Învinge cancerul! Luptăm Împreună!". Prin acest demers desfăşurat la nivel naţional, Amethyst-Radiotherapy...