Cele mai citite
 


Titus Corlăţean: USL va depune marţi, la Camera Deputaţilor, moţiunea simplă pe tema consumului de etonobotanice
marţi, 24 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Parlamentarii Uniunii Social Liberale vor depune marţi, la Camera Deputaţilor, moţiunea simplă pe marginea consumului de etnobotanice, a declarat, luni, după şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD, vicepreşedintele partidului Titus Corlăţean.
"Am decis depunerea unei moţiuni simple la Camera Deputaţilor în cursul zilei de mâine (marţi - n.r.) o moţiune simplă, care pe de o parte somează Guvernul să adopte cât mai curând posibil un act normativ de stopare a difuzării, a comercializării de etnobotanice şi pe de altă parte, evident, propune o serie de măsuri din partea opoziţiei", a spus senatorul PSD.
El a criticat "lipsa oricăror demersuri sau măsuri" pe care Guvernul trebuie să le adopte pentru combaterea consumului de etnobotanice. AGERPRES/(A - Claudia Nicolae-Toma)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Victor Ponta: USL va depune o moţiune privind lipsa măsurilor Guvernului pentru combaterea consumului de etnobotanice Uniunea Social Liberală va depune la Camera Deputaţilor o moţiune simplă pe tema ineficienţei autorităţilor în privinţa măsurilor de combatere a consumului de etnobotanice, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD, Victor Ponta.
Titus Corlăţean: Deputaţii USL va depune marţi, la Camera Deputaţilor, moţiunea simplă pe tema consumului de etonobotanice Parlamentarii Uniunii Social Liberale vor depune marţi, la Camera Deputaţilor, moţiunea simplă pe marginea consumului de etnobotanice, a declarat, luni, după şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD, vicepreşedintele partidului Titus Corlăţean.
USL intenţioneză să depună o moţiune simplă pe tema etnobotanicelor săptămâna viitoare la Camera Deputaţilor Uniunea Social Liberală intenţionează să depună săptămâna viitoare, la Camera Deputaţilor, o moţiune simplă tema etnobotanicelor, anunţat joi purtătorul de cuvânt al Departamentelor PSD, senatorul Olguţa Vasilescu.
Opoziţia solicită în moţiunea "PDL - partidul drogurilor uşoare" votul împotriva incapacităţii manageriale a Guvernului Boc Deputaţii Partidului Naţional Liberal (PNL, în Opoziţie) şi cei ai Partidului Social Democrat (PSD, în Opoziţie) solicită în moţiunea simplă "Partidul Democrat Liberal (PDL) - partidul drogurilor uşoare" votul împotriva incapacităţii manageriale a Guvernului Boc de a gestiona problema etnobotanicelor...
Camera Deputaţilor: Majorarea indemnizaţiilor pentru mame, adoptată la vot final Deputaţii au adoptat marţi cu 219 voturi "pentru", unul "împotrivă" şi trei abţineri proiectul de lege privind aprobarea OUG 124/2011 care prevede majorarea indemnizaţiei pentru creşterea copilului de la 75% la 85% cu începere de la 1 octombrie.
Deputaţii au respins moţiunea simplă a opoziţiei privind sănătatea (sinteză) Camera Deputaţilor a respins, luni, moţiunea simplă pe domeniul Sănătăţii intitulată "Sistemul sanitar din România: Alarmă de cod roşu", cu 137 de voturi împotrivă, 134 de voturi pentru şi trei abţineri.