Cele mai citite
 


Vrancea: 41 de medici, chemaţi în instanţă de conducerea Spitalului Judeţean
marţi, 24 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă ''Sfântul Pantelimon'' din Focşani a acţionat în instanţă 41 de medici care nu au fost de acord cu decizia Curţii de Conturi prin care aceştia trebuiau să înapoieze contravaloarea bonurilor de masă din perioada mai 2008 - decembrie 2010.
Conducerea unităţii spitaliceşti a depus acţiunea, luni, la Tribunalul Vrancea, la secţia pentru litigii de muncă.
''Astăzi a fost depusă acţiunea în instanţă pentru 41 de medici, care nu au fost de acord cu hotărârea Curţii de Conturi de a înapoia contravaloarea bonurilor de masă primite în perioada mai 2008 - decembrie 2010'', a declarat Alina Pelin, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean din Focşani.
De această măsură au fost vizaţi 80 de medici, dar 39 au semnat procesul verbal de înţelegere amiabilă, prin care sunt de acord ca banii care trebuie să fie daţi înapoi să fie reţinuţi din salariu sau din tichetele de masă.
Printr-o decizie a Curţii de Conturi, s-a stabilit că medicii au încasat bonuri de masă în mod ilegal pentru gărzile efectuate în zilele lucrătoare, pe motiv că deja primeau o masă caldă. AGERPRES/(AS - Valentin Moisa)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Oprişan preia spitalele doar atunci când acestea nu vor mai avea datorii Focşani, 14 sept /Agerpres/ - Preşedintele Consiliul Judeţean Vrancea, Marian Oprişan a declarat, marţi, că nu va fi de acord cu preluarea Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' Focşani, precum şi a spitalelor comunale din Vidra şi Dumbrăveni, până când Ministerul Sănătăţii nu va plăti la...
Vrancea: Medici obligaţi să returneze bonurile de masă pentru gărzi 80 de medici din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' din municipiul Focşani trebuie să returneze bonurile de masă din perioada mai 2008 - decembrie 2010 în urma unei decizii a Curţii de Conturi.
Vrancea: Echipamente medicale donate Maternităţii din Focşani de organizaţia "Salvaţi Copiii Romania" Organizaţia "Salvaţi Copiii România" a donat, marţi, Secţiei de neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani, cinci echipamente medicale performante în valoare de aproximativ 25.000 de euro.
Vrancea: A fost învestit noul manager al Spitalului Judeţean din Focşani Juristul Constantin Mîndrilă a fost învestit, marţi, în funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' din Focşani.
Vrancea: Bătrână intoxicată cu ciuperci O bătrână de 76 de ani, din comuna vrânceană Coteşti, a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' din Focşani cu intoxicaţie după ce a mâncat ciuperci culese din pădure, a informat miercuri purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Alina Pelin.
Vrancea: Octogenar adus în şoc hipotermic sever la spitalul din Focşani Un bătrân de 81 de ani din comuna Boloteşti este sub supravegherea medicilor Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' din Focşani după ce a fost adus în şoc hipotermic sever.