Cele mai citite
 


VUNK şi un medic rezident, numiţi membrii onorifici ai Charity For Community Association
marţi, 24 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Toţi membrii formaţiei VUNK, şi anume Cornel Ilie, Nicu Sarghea, Gabi Maga, Bogdan Crucianu, alături de medicul rezident Mihaela Jecu, urmează să fie numiţi membrii onorifici ai Charity For Community Associati (CFCA) se arată într-un comunicat al asociaţiei.
Consiliul administrator al asociaţiei CFCA a decis să ofere titlul de membrii onorifici persoanelor care au contribuit la demararea, dezvoltare şi promovarea campaniei "Medicină ca Afară" lansată pe 9 mai.
Campania are ca scop motivarea medicilor rezidenţi să efectueze rezidenţiatul în România şi să nu mai părăsească ţara pentru a efectua acest stagiu.
Aşa s-a ajuns la acţiunea comună cu campania "Vreau o Ţară ca Afară" lansată de formaţia VUNK împreună cu care s-a convenit că se deruleze o acţiune comună în acest sens.
Charity For Community Association a fost înfiinţată în august 2010 şi are ca scop principal implicarea tinerilor în viaţa societăţii civile şi a comunităţii prin elaborarea şi implementarea unor programe în diferitele sfere de activitate socială.
Unul din obiectivele asociaţiei CFCA este acela de a sprijini tinerii medici rezidenţi, prin modalităţi ce ar putea constitui o motivaţie pentru ei spre a rămâne şi a-şi desfăşura activitatea în ţară. AGERPRES(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Arad: 30 de medici rezidenţi au efectuat practică pe două simulatoare de ultimă generaţie Arad, 14 iul /Agerpres/- 30 de medici rezidenţi în specialitatea Urologie din Centrele universitare Cluj - Napoca, Oradea, Timişoara şi Arad au efectuat practică pe două simulatoare de ultimă generaţie în cadrul workshopului intitulat 'Urologie pe simulator simbionix' care s-a încheiat joi.
Mureş: Cele mai noi terapii în tratamentul afecţiunilor osteocondrale, la Cursul Internaţional de Chirurgie Artroscopică Pe parcursul a patru zile, peste 60 de medici rezidenţi, medici specialişti şi medici primari ortopezi din România, precum şi 14 speakeri din ţară şi din străinătate, vor discuta pe marginea celor mai bune strategii terapeutice în tratamentul afecţiunilor osteocondrale, despre patologia ligamentului...
Bihor: Conferinţă Naţională de Medicină de Urgenţă şi Salvări în Situaţii Speciale, la Băile Felix Peste 600 de medici, rezidenţi, studenţi la medicină şi invitaţi, printre care oficiali ai Ministerului Sănătăţii, Ministerului de Interne şi a principalelor servicii de salvare din România, vor participa în perioada 1-3 noiembrie, la cea de-a patra ediţie a Conferinţei Naţionale de Medicină de Urgenţă...
Specialişti din opt ţări vor participa în perioada 2-4 iunie la Congresul UMF 'Carol Davila' Peste 4.000 de studenţi, medici rezidenţi, specialişti, cadre universitare din România şi din alte şapte ţări vor participa în perioada 2-4 iunie la Palatul Parlamentului la cea de-a IV-a ediţie a Congresului Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti.
Bihor: Primăria Oradea construieşte un bloc ANL pentru medici rezidenţi în curtea Spitalului Municipal Primăria Oradea va construi un bloc ANL pentru medici rezidenţi situat chiar în curtea Spitalului Municipal.
Vasile Cepoi: Examenul de rezidenţiat, două noutăţi: rezidenţiatul pe post şi dinamica de personal Examenul de rezidenţiat din data de 25 noiembrie va avea două noutăţi, rezidenţiatul pe post şi stabilirea numărului de medici rezidenţi în funcţie de dinamica de personal din următorii ani, a anunţat vineri, la Târgu Mureş, Ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi.