Cele mai citite
 


Auto: Raliul Clujului Star Lubricants se alătură luptei împotriva cancerului la copii
miercuri, 25 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ediţia din acest an a Raliului Clujului Star Lubricants se alătură Asociaţiei Little People România în campania de luptă împotriva cancerului la copii.
Organizatorii raliului au spus, marţi, într-o conferinţă de presă, că pe lângă faptul că mesajul campaniei -'Poţi Şi Tu!'- este inscripţionat pe maşina echipajului Dr. Dinu Dumitraşcu/Radu Popoviciu, publicul este invitat să scrie un mesaj de încurajare pentru toţi copiii şi tinerii bolnavi de cancer, vineri, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca.
Raliului Clujului Star Lubricants a ajuns la ediţia a XXX-a, ediţie care va avea loc în perioada 27-28 mai.
Ediţia din acest an a competiţiei, etapa a treia a Campionatului Naţional de raliuri, se desfăşoară sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, cu sprijinul Consiliului Judeţean Cluj, al Primăriei Cluj-Napoca şi a Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret.
AGERPRES/ (A-Marius Septimiu Avram)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ziua internaţională de luptă împotriva cancerului ovarian, marcată pe 8 mai pentru prima dată în România Ziua internaţională de luptă împotriva cancerului ovarian a fost marcată, miercuri, pentru prima dată în România, pentru a atrage atenţia asupra necesităţii ca femeile să meargă la control.
Iniţiativă legislativă privind declararea Zilei de luptă împotriva cancerului de sân pe 1 octombrie Senatorul UDMR Biro Rozalia a anunţat joi, într-o conferinţă de presă la Oradea, că în urma dezbaterilor din cadrul Conferinţei Naţionale privind screening-ul în cancer, organizată în contextul Zilei Mondiale de luptă împotriva cancerului, de către Comisia pentru Sănătate Publică  şi Comisia pentru Drepturile...
Cluj: Flash mob pentru lupta împotriva cancerului la sân Peste 20 de persoane, membri ai Fundaţiei 'Women Solidarity', au organizat miercuri un flash mob în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, având ca scop conştientizarea importanţei autocunoaşterii corpului, pentru prevenirea cancerului la sân.
Cluj: Laboratorul Santomar -dotat cu aparatură modernă, printr-un proiect cu finanţare europeană Laboratorul de anatomie patologică şi citologie Santomar Oncodiagnostic din Cluj-Napoca a finalizat un proiect de dotare cu echipamente performante de analiză şi diagnostic, cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR).
Cluj: Oncologii spun că Legea antifumat poate reduce semnificativ mortalitatea prin cancer Legea antifumat poate contribui semnificativ la reducerea cazurilor de cancer pulmonar, boală care, alături de cancerul mamar, reprezintă cea mai des întâlnită formă de cancer în România, susţin medicii oncologi.