Cele mai citite
 


Ialomiţa: Poliţia locală şi Asistenţa Socială din Feteşti vor fi mutate în incinta fostului spital
miercuri, 25 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Serviciul Public de Asistenţă Socială şi Serviciul de Poliţie Locală din cadrul Primăriei municipiului Feteşti vor fi mutate în incinta fostului spital municipal, anunţă autoritatea locală printr-un comunicat remis marţi AGERPRES.
Transferul va avea loc după ce spitalul va fi amenajat şi modernizat.
Reprezentanţii Primăriei susţin că se are în vedere refacerea iluminatului în incinta fostului spital, împrejmuirea incintei prin montarea de plăci şi stâlpi din beton, iar cele două clădiri vor fi igienizate şi vopsite.
Spitalul din Feteşti, aflat pe lista monumentelor istorice, nu are la ora actuală o utilitate, după ce pacienţii şi personalul medical au fost mutaţi, la începutul lunii mai, în noul spital 'Anghel Saligny' din localitate.
Potrivit comunicatului primăriei, există discuţii privind transformarea fostului spital în locuinţe sociale, însă ideea nu este agreată unanim.
Pe lângă aceste lucrări la vechiul spital, reprezentanţii primăriei susţin că au început şi lucrările de modernizare şi reabilitare a reţelei de iluminat public stradal şi a celei casnice în cartierul Feteşti Oraş, lucrările fiind finanţate de societatea Enel.
Primarul municipiului Feteşti, Gheorghe Catrinoiu, a declarat că pe durata efectuării lucrărilor de reabilitare vor avea loc întreruperi ale iluminatului public stradal. AGERPRES/(AS - Mihaela Leţa)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ialomiţa: Primarul Sloboziei, îngrijorat de situaţia economică şi socială Primarul municipiului Slobozia, Gabi Ionaşcu, a apreciat, în urma prezentării raportului privind activitatea sa din anul 2009, că situaţia socială, economică, financiară şi imobiliară a municipiului este îngrijorătoare.
Mehedinţi: Proiect de modernizare a infrastructurii sociale destinate copiilor cu dizabilităţi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Mehedinţi a demarat proiectul 'Construire şi dotare Centru de zi pentru copilul cu autism - P+E, reabilitare şi modernizare Centru de plasament pentru copilul cu dizabilităţi, Drobeta-Turnu-Severin', a declarat marţi, pentru AGERPRES...
Dolj: Asistenta acuzată că ar fi rupt mâna unei bolnave, cercetată penal pentru purtare abuzivă O asistentă de la Centrul de îngrijiri 'Complexul Sfânta Maria' din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Dolj este cercetată penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă după ce ar fi rupt mâna unei bolnave de 76 de ani, internate în acest centru...
Caraş-Severin: Anchete în cazul copilului de un an şi jumătate adus la spital cu multiple leziuni Direcţia Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Caraş-Severin şi Inspectoratului de Poliţie al judeţului Caraş-Severin au demarat anchete în cazul copilului de un an si trei luni, adus marţi la spital, cu multiple leziuni.
Tulcea: Modernizări de peste 900.000 de euro, în centrele de asistenţă socială din judeţ Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Tulcea derulează în prezent proiecte de modernizare a unor centre din judeţ în valoare de aproape 331.000 euro, conducerea instituţiei aşteptând de aproape doi ani demararea unui alt proiect similar în valoare de 650.000 de euro...
Dolj: Conducerea DGASPC a demarat o anchetă în cazul unei bolnave care ar fi fost lovită de o asistentă Conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dolj a demarat o anchetă în cazul unei asistente acuzate de o infirmieră că prin lovire i-ar fi rupt mâna unei bolnave cu afecţiuni psihice internate la Centrul de Îngrijiri ''Complexul Sfânta Maria'' din Craiova.