Cele mai citite
 


Moţiunea simplă pe tema etnobotanicelor, restituită iniţiatorilor
miercuri, 25 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a decis, marţi, să retrimită opoziţiei moţiunea simplă pe tema etnobotanicelor, intitulată "PDL - partidul drogurilor uşoare", deoarece există o inadvertenţă între adresa care a însoţit depunerea documentului şi titlul moţiunii, a precizat secretarul Dumitru Pardău.
"Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a restituit moţiunea simplă semnată de PSD si PNL celor două grupuri parlamentare care au iniţiat-o, pentru că nu respectă articolul 158 care prevede foarte clar ce trebuie să conţină sau cu ce obiect trebuie să vină o moţiune simplă. Apoi au avut şi o greşeală tehnică: când au depus ieri moţiunea avea adresa de înaintare 'PDL-partidul drogurilor uşoare', iar în titlul ei ca moţiune apare 'PDL-Partidul Drogurilor Libere'. Este o inadvertenţă între adresa de înaintare şi titlul moţiunii", a spus Pardău.
Grupurile parlamentare ale PSD şi PNL au depus marţi la Camera Deputaţilor moţiunea simplă intitulată "PDL - partidul drogurilor uşoare", a anunţat liderul deputaţilor PSD, Mircea Duşa, în şedinţa de plen.
Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Ioan Oltean a declarat că, având în vedere că din 1990 şi până astăzi nu a mai fost depusă o moţiune simplă împotriva unui partid, moţiunea Opoziţiei o să fie analizată la Biroul Permanent pentru a se constata dacă "este admisibilă în conformitate cu Regulamentul şi cu normele constituţionale". AGERPRES/(AS-Florentina Peia)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
USL intenţioneză să depună o moţiune simplă pe tema etnobotanicelor săptămâna viitoare la Camera Deputaţilor Uniunea Social Liberală intenţionează să depună săptămâna viitoare, la Camera Deputaţilor, o moţiune simplă tema etnobotanicelor, anunţat joi purtătorul de cuvânt al Departamentelor PSD, senatorul Olguţa Vasilescu.
Mugurel Surupăceanu (PSD): Vom modifica titlul moţiunii pe tema etnobotanicelor şi o vom depune din nou Deputatul PSD Mugurel Surupăceanu s-a declarat stupefiat de faptul că moţiunea simplă pe tema etnobotanicelor nu a fost înregistrată de Biroul permanent al Camerei şi a arătat că opoziţia va modifica titlul acestui document, care va fi depus din nou.
Cseke Attila acuză iniţiatorii moţiunii pe tema etnobotanicelor că politizează un fenomen preocupant pentru toată lumea Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a acuzat, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, la dezbaterea moţiunii simple "Un flagel naţional - plantele etnobotanice", iniţiatorii acesteia - PSD şi PNL - că politizează un fenomen care ar trebui să preocupe pe "toată lumea" şi că fenomenul legat de consumul de...
Deputaţii au respins cea de-a doua moţiune simplă din această sesiune parlamentară (sinteză) Deputaţii au respins în această săptămână cea de-a doua moţiune simplă iniţiată de Opoziţie în actuala sesiune parlamentară, intitulată "Un flagel naţional - plantele etnobotanice".
Victor Ponta: USL va depune o moţiune privind lipsa măsurilor Guvernului pentru combaterea consumului de etnobotanice Uniunea Social Liberală va depune la Camera Deputaţilor o moţiune simplă pe tema ineficienţei autorităţilor în privinţa măsurilor de combatere a consumului de etnobotanice, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD, Victor Ponta.
Camera Deputaţilor: Moţiunea simplă pe Sănătate va fi dezbătută lunea viitoare de la ora 16,00 Moţiunea simplă asupra Sănătăţii înaintată de opoziţie va fi dezbătută lunea viitoare, începând cu ora 16,00, în plenul Camerei Deputaţilor, potrivit deciziei Biroului permanent al forului legislativ.