Cele mai citite
 


Sorin Oprescu: Nimeni nu doreşte să desfiinţeze cabinetele medicale
miercuri, 25 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu a declarat, marţi, că nu se intenţionează desfiinţarea cabinetelor medicale din Capitală şi se încearcă găsirea unui tarif cât mai aproape de realitate.
"I-am chemat pe membrii comisiei din Consiliul General la discuţii, şi după aceea să port o întrevedere şi cu medicii pe această problemă, pentru a găsi o valoare a redevenţei, iar aceşti bani să fie reinvestiţi în cabinetele medicale, că nimeni nu doreşte să le desfiinţeze, iar eu sunt ultimul să mă apuc să desfiinţez colegi", a precizat Oprescu în timpul unei vizitei la noul sediu al Casei de Ajutor Reciproc al Pensionarilor "Umanitatea".
Primarul general a spus că, în principiu, s-a avansat suma de 49 euro pe metru pătrat ca redevenţă plătită de medici municipalităţii.
"Probabil că e mult, probabil că au dreptate medicii, mai ales pe vremurile acestea, însă aceasta a fost o hotărâre", a mai spus edilul-şef.
Sorin Oprescu a adăugat că doreşte ca acest tarif să fie gândit de aşa manieră încât medicii să-şi desfăşoare activitatea în condiţii civilizate.
Potrivit informaţiilor furnizate de primarul general, în prezent în Bucureşti sunt peste o mie de spaţii deţinute de medici, spaţii care în primă instanţă ar fi trebuit să fie vândute în conformitate cu legea, însă ulterior consilierii municipali nu am mai fost de acord şi au ales soluţia plăţii unei redevenţe către Primăria Capitalei. AGERPRES/(AS - Sorin Peneş)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Oprescu: Primăria Capitalei şi-a propus să pună la dispoziţie logistica necesară dezvoltării unui oraş sănătos Primăria Capitalei şi-a propus să pună la dispoziţie logistica necesară dezvoltării unui oraş sănătos, a declarat primarul general, Sorin Oprescu, care a participat luni la conferinţa Grupului Intersectorial de Lucru, înfiinţat la nivelul municipiului Bucureşti, în parteneriat cu Reţeaua Oraşelor Sănătoase...
Sorin Oprescu: Avem bani pentru a asigura dotări minime în cabinetele medicale din şcolile bucureştene Toate cabinetele medicale din Bucureşti vor beneficia de dotări minime în valoare de aproximativ trei milioane de lei, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES primarul general Sorin Oprescu.
Silviu Prigoană acuză faptul că Sorin Oprescu face declaraţii inacceptabile în timpul campaniei electorale Silviu Prigoană, candidatul PDL la Primăria Capitalei, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că anunţul făcut de primarul general privind acordarea de tichete pentru servicii medicale vârstnicilor este un lucru inacceptabil, având în vedere că "este interzis să faci aşa ceva în campania electorală"...
Sorin Oprescu: Condiţia medicului a ajuns în ţară într-o poziţie suburbană Primarul general, Sorin Oprescu, a declarat marţi că în România condiţia medicului a ajuns într-o "poziţie suburbană", iar foarte mulţi dintre aceştia pleacă la muncă în afara ţării "sub formă unei migrări economice".
Sorin Oprescu: Sunt omul care nu are în dicţionar cuvântul imposibil (interviu) Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, care candidează ca independent, susţinut la USL, pentru un nou mandat, afirmă, într-un interviu acordat AGERPRES, că Bucureştiul are nevoie de continuitate la nivelul marilor proiecte, motiv pentru care, dacă va câştiga alegerile pe 10 iunie, se va axa pe...
Sorin Oprescu anunţă crearea unui Serviciu de Ambulanţă în subordinea PMB Primarul general Sorin Oprescu a anunţat joi la o conferinţă de presă că intenţionează să creeze pe lângă Primăria Capitalei un sistem de ambulanţă, complementar celui deja existent.