Cele mai citite
 


Brăila: Un pacient s-a aruncat de la etajul trei al Spitalului Judeţean de Urgenţă
joi, 26 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un pacient internat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila s-a aruncat de la etajul al treilea al clădirii şi a murit la scurtă vreme după impactul cu solul, potrivit unui comunicat de presă transmis miercuri de IPJ Brăila.
Poliţiştii au fost sesizaţi telefonic de personalul medical de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila - secţia UPU că D. I., de 58 de ani, din municipiu, care era internat în această unitate sanitară, s-a aruncat de la etajul al treilea al clădirii şi se află în stare gravă.
În baza sesizării, echipa operativă s-a deplasat la faţa locului şi a efectuat primele verificări, stabilind că bărbatul s-a aruncat în curtea interioară a spitalului de la fereastra salonului în care era internat, înălţimea faţă de sol fiind de 12,5 metri.
La scurt timp după eveniment, bărbatul a decedat.
În cauză s-a întocmit dosar penal şi sunt efectuate cercetări pentru clarificarea condiţiilor în care s-a produs evenimentul. AGERPRES/(AS - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Un angajat al Staţiei de Epurare, intoxicat cu o substanţă necunoscută, a decedat la spital Un bărbat de 54 de ani din Brăila, angajat la Staţia de Epurare a Complexului de Porci Tichileşti, care a fost găsit sâmbătă inconştient într-o cameră de pompare a dejecţiilor, intoxicat cu o substanţă necunoscută, a decedat luni la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, potrivit informaţiilor furnizate...
Brăila: Laser Argon pentru tratarea retinopatiei diabetice, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila va fi dotat cu Laser Argon pentru tratamentul retinopatiei diabetice, aparat ultraperformant care poate costa până la 100.000 de euro, potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Spitalul Judeţean de Urgenţă a înregistrat anul acesta 12 infecţii intraspitaliceşti Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila a înregistrat anul acesta 12 infecţii intraspitaliceşti, potrivit unei situaţii făcute publice de directorul Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Gabriel Ciochină.
Brăila: Managerul Spitalului Judeţean nu ştie dacă mai poate folosi dezinfectanţi de la Hexi Pharma Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, dr. Mihail Iugulescu, a declarat pentru AGERPRES că nu ştie dacă mai poate sau nu folosi în spital dezinfectanţi de la Hexi Pharma, pentru că nu a primit nimic oficial în acest sens, chiar dacă probele - martor arată că la Spitalul Judeţean Brăila dez...
Brăila: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă va fi inaugurat cel târziu în luna octombrie Ambulatoriul de specialitate integrat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, investiţie care se ridică la peste 42 de milioane de lei, va fi inaugurat cel târziu în luna octombrie, după cum a declarat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Asistentul medical acuzat că a violat o minoră în spital va fi reţinut pe bază de ordonanţă Asistentul medical de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, acuzat că a violat o minoră chiar pe patul spitalului, va fi reţinut joi seară pe bază de ordonanţă, deoarece rezultatele probelor ADN au confirmat că el este autorul violului.