Cele mai citite
 


Danone: Consumul de iaurt din România se va dubla în următorii 5-10 ani
joi, 26 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consumul de iaurt din România se va dubla în următorii 5-10 ani, nivelul actual fiind de 5 kilograme de iaurt pe an per capita, a declarat, miercuri, directorul general al companiei pentru zona România şi Ţările Adriatice, Stephane Batoux, la o conferinţă de presă.
'Consumul de iaurt se va dubla în România în următorii 5 - 10 ani. Sunt doi factori care vor determina aceasta evoluţie. Este vorba despre competiţia din piaţă şi conştiinţa consumatorului asupra faptului că ce mănâncă are impact asupra sănătăţii. Oamenii trebuie să ia decizii între plăcerea de moment şi sănătatea pe termen lung', a afirmat Stephane Batoux.
Acesta a adăugat că în România consumul de iaurt este mult mai mic comparativ cu ţările din jur.
'Consumul din România este mic coparativ cu cel din ţările din jur, a fost înregistrată o creştere mică în 2010, faţă de 2009. Se consumă 5 kilograme de iaurt pe an, per capita. În Franţa se consumă 38 kilograme pe an per capita', a precizat Stephane Batoux.
Reprezentantul Danone a menţionat că o revenire economică se poate reflecta în consum în ultimul trimestru din anul 2011.
'Revenirea economică a început să se resimtă în consum. Începe de acum, iar efectul complet ar putea fi în ultimul trimestru din 2011', a afirmat acesta.
Danone România a realizat o cifră de afaceri de 476 milioane lei în anul 2010, în creştere cu 10% comparativ cu anul 2009.
În anul 2010, investiţiile Danone s-au ridicat la 17 milioane lei. Compania are peste 10.000 de clienţi din retailul modern şi magazine de proximitate şi o medie lunară de 65.000 de comenzi livrate.AGERPRES/(A-Roxana Clinciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Medic din Franţa: Nu am fi făcut mai bine nici în Franţa, Belgia sau Anglia Medicul Ciprian Isacu, şef al Secţiei de arşi de la Centrul Spitalicesc Universitar din Bordeaux, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că personalul medical din România a acţionat ca la carte în cazul pacienţilor de la clubul Colectiv, precizând că nu s-ar fi intervenit mai bine nici în Franţa...
Acţiunile emise de Christian Dior, Danone, Heineken şi Loreal vor fi tranzacţionate de luni la BVB Acţiunile emise de Christian Dior, Danone, Heineken şi L'Oreal vor fi tranzacţionate, începând de luni în cadrul Sistemului Alternativ de Tranzacţionare al Bursei de Valori Bucureşti - Secţiunea valori mobiliare admise la tranzacţionare şi pe o piaţă reglementată, informează BVB.
Conf. dr. Gabriel Popescu: Avem un consum excesiv de antibiotice în România Un consum exagerat de antibiotice pune în pericol pe viitor tratamentul unor infecţii cu anumiţi germeni, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele subcomisiei Ministerului Sănătăţii pentru limitarea rezistenţei microbiene, conf. dr. Gabriel Popescu.
UNICEF: România, ţara dezvoltată în care copiii au fost cei mai afectaţi de politicile de austeritate Politicile de austeritate din ţările dezvoltate îi afectează pe copii, constată Fondul Naţiunilor Unite pentru Copii (UNICEF) în raportul său anual asupra situaţiei copiilor din economiile avansate, publicat miercuri şi citat de France Presse. Într-un clasament al celor mai afectate ţări, România s-a...
Buşoi: Dacă România nu plăteşte datoriile, există riscul ca pacienţii români să fie refuzaţi în străinătate Candidatul PNL la Parlamentul European, Cristian Buşoi, fostul preşedinte al Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate, a declarat duminică, într-o conferinţă de presă la Târgu Mureş, că dacă România nu îşi va plăti datoriile pentru serviciile medicale trasfrontaliere, există riscul ca pacienţii români...
Raed Arafat: România ar putea avea în patru ani opt puncte de elicoptere SMURD SMURD ar putea avea până în 2014-2015 opt puncte de elicoptere, a declarat miercuri într-o conferinţă de presă, preşedintele Fundaţiei pentru SMURD, Raed Arafat. El a spus că programul privind achiziţionarea de elicoptere pentru SMURD ar putea continua.